עזרה האם יש אפשרות בבינה מלאכותית להפוך טקסט בכתב יד מתוך קובץ תמונה למוקלד?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש מקום שיכולה להעלות פה קובץ jpeg עם כיתוב בכתב יד
וזה יהפוך לי למוקלד.. יש דבר כזה? gpt לא מזהה

• הוסף לסימניות
gemini 3 יכול בוודאות (גם כתבים קשים לקריאה הוא מזהה קצת מילים) אם הכתב מספיק ברור הוא בטוח יזהה לדעתי

• הוסף לסימניות

ביקשתי ממנו את זה והוא עשה את זה מאה אחוז נכון !
1765314611760.png

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לאתר? אשמח לנסות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לאתר? אשמח לנסות
תודה מראש

יש לבחור במודל המעמיק ולא במודל הזריז (נמצא בצד שמאל איפה שכותתבים את ההנחיה למודל)

• הוסף לסימניות
שלחתי הודעה אישית

• הוסף לסימניות
זה כנראה מזהה רק פונט מוקלד
פה זה קובץ תמונה שמישהו כתב מלל על דף
הוא לא מזהה
מענין שבעידן של היום אין משהו נורמלי שאתה מעלה דפים עם מלל כתוב
וזה ממיר לך לטקסט
הייתי בטוחה שמקצוע הקלדנות יעבור מהעולם בראשית התפתחות
הבינה המלאכותית

• הוסף לסימניות
זה כנראה מזהה רק פונט מוקלד
פה זה קובץ תמונה שמישהו כתב מלל על דף
הוא לא מזהה
מענין שבעידן של היום אין משהו נורמלי שאתה מעלה דפים עם מלל כתוב
וזה ממיר לך לטקסט
הייתי בטוחה שמקצוע הקלדנות יעבור מהעולם בראשית התפתחות
הבינה המלאכותית
צריך שמישהו יאמן את המודלים על כתב יד בעברית
באנגלית ראיתי אנשים מדווחים שג'מיני 3 עושה עבודה טובה

• הוסף לסימניות
אם הכוונה זה לבחון את יכולות הבינה המלאכותית - קטונתי.

אבל אם המטרה של פות"ש זה לשאול איך אפשר להמיר כתב יד לקובץ רגיל 'מוקלד' במחשב לזה יש אפשרות מעניינת: להיכנס ל'גוגל תרגום' ולבחור בתרגום תמונות - ואז להעלות צילומסך של המסמך, אחרי שהמסמך עלה לבחור ב'העתקת הטקסט' ואז להדביק את הטקסט ה'מתורגם' למקום הרצוי. מניסיון, זה עובד יפה מאוד!​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה