כללי האם יש אפשרות הבלטה באילו'

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמו BEVEL AND EMBBOS בפוטושופ? אני זקוקה להבליט טקסט כהדמיה להבלטת זהב בדפוס. או רעיון אחר להבלטה

• הוסף לסימניות
בעבר שאלתי את ערן בורכוב והוא ענה לי שזו פונקציה שנמאת רק בפוטושופ.

אבל אולי מאז התחדשו דברים. למרות שזה לא היה כזה מזמן.

קחי את הטקסט לפוטושופ ותחזירי לאילוס.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניתן לשחק בעדינות עם אפקט 3D
יש גם את אופציות הבוול
ולהגיע לתוצאות מרשימות

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות ליצא כיתוב מפוטושופ לאילוס, שישאר בפורמט של כיתוב ולא יהפוך לאובייקט [במיוחד כזה עם אפקטים שונים]?

• הוסף לסימניות
גינגית, אני לא חושב שאפשר, אלא אם כן האילוס יודע לייצא קובץ לפורמט PSD. כל קובץ וקטורי אחר יפתח כתמונה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;319504:
האם יש אפשרות ליצא כיתוב מפוטושופ לאילוס, שישאר בפורמט של כיתוב ולא יהפוך לאובייקט [במיוחד כזה עם אפקטים שונים]?

למה לא?
רק שכדי לערוך את הטקסט יש צורך להשתמש בפקודת edit original ולערוך בפוטושופ, והעדכון מתבצע אוטומטית גם באילוס (עם שמירת השינוי). זה מה שיפה בתקשורת בין אילוס לפוטושופ.

ואגב, פוטושופ כמובן תומכת בוקטורים, הרי כל בניית המסלולים והטקסט זה וקטורי לגמרי, כל עוד לא משטחים. בקיצור, אין בעיה להעביר אובייקט וקטורי מאילוס לפוטושופ או להיפך.

רק אם מנסים לפתוח קובץ אילוס בפוטושופ הוא באמת יפתח כתמונה משוטחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;319546:
למה לא?
רק שכדי לערוך את הטקסט יש צורך להשתמש בפקודת edit original ולערוך בפוטושופ, והעדכון מתבצע אוטומטית גם באילוס (עם שמירת השינוי). זה מה שיפה בתקשורת בין אילוס לפוטושופ.

ואגב, פוטושופ כמובן תומכת בוקטורים, הרי כל בניית המסלולים והטקסט זה וקטורי לגמרי, כל עוד לא משטחים. בקיצור, אין בעיה להעביר אובייקט וקטורי מאילוס לפוטושופ או להיפך.

להביא קובץ ויקטורי מאילוס לפוטוש' אני יודעת אבל איך עושים הפוך?
והטקסט כשהוא חוזר לאילוס נשאר טקסט?

• הוסף לסימניות
מפוטושופ לאילוס?
נשאלה כאן שאלה על טקסט עם אפקטים,
את פשוט מייבאת את הקובץ לאילוס. זהו. הוא שם.
רוצה לערוך אותו? לוחצת על כפתור edit original
הקובץ נפתח במקור שלו בפוטושופ, ואת עורכת מה שאת רוצה, שומרת
והשינוי מתעדכן גם בקובץ האילוס (או אינדיזיין, כמובן שגם שם זה תקף)
כל זה נכון כל עוד לא עושים הטמעה embed
הטמעת את הקובץ - הוא איבד את מקורו, ושינוי בקובץ המקורי יאלץ אותך לייבא מחדש.

• הוסף לסימניות
באיזה סיומת אני שומרת בפוטושופ כדי שיהיה ניתן לערוך מקור PSD?

• הוסף לסימניות
מזתומרת? PSD כמובן!

• הוסף לסימניות
אחרי הכל כאשר מעבירים טקסט מפוטושופ לאילו' הוא מאבד מהאיכות שלו , והוא לא יראה כמו טקסט שנכתב באילו' והוספתי לו אפקטים באילו', האם רק לי זה קורה?

• הוסף לסימניות
לדעתי עניין של הגדרות, יכול להיות שרק בתצוגה הוא נראה לא איכותי.. בסגירה לPDF למשל עדיין קיימת הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה