האם יש אפשרות חינמית להמיר קובץ צפיה לשמע?

• הוסף לסימניות
אני בדיוק הורדתי כעת
על מה ללחוץ:
1730136995945.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לוחצת בצד שמאל על אודיו
בוחרת mp3
ואז מגיע לך חלון להעלאת הקובץ הרצוי.
תעלי את קובץ הווידאו שלך.
תאשרי.
ואז בתפריט למעלה יופיע לך משולש ירוק להתחיל פעולה.

• הוסף לסימניות
אחרי שהתקנת את התוסף את יכולה פשוט לעשות לחיצה ימנית על הקובץ אותו את רוצה להמיר, בוחרת במפעל הפורמטים, ואז בתוכנה שנפתחת את לוחצת על MP3

• הוסף לסימניות
פורמט פקטורי לא מומלץ וכבר נשברו על זה מקלדות (גם כאן, בפורום מחשבים)
כותבים פה שאפשר ב VLC, לא מכירה את הפונקציה (אולי בVLC הישן?) אבל אם כן זו אופציה טובה

• הוסף לסימניות
זה לא נותן ללחוץ כאילו משו תקוע
וגם נפתח לי חלון כזה וכעת יש לי בשורת המשימות איזה עיגול אדום

• הוסף לסימניות
זה לא נותן ללחוץ כאילו משו תקוע
וגם נפתח לי חלון כזה וכעת יש לי בשורת המשימות איזה עיגול אדום
עיגול אדום - יכול להיות שזה אנטי וירוס?
פורמט פקטורי לא מומלץ וכבר נשברו על זה מקלדות (גם כאן, בפורום מחשבים)
כותבים פה שאפשר ב VLC, לא מכירה את הפונקציה (אולי בVLC הישן?) אבל אם כן זו אופציה טובה

• הוסף לסימניות
בעיקרון אם את קצת מבינה בתוכנות של אדובי
את יכולה להכניס לפרמייר למחוק רק את הצפיה וליצא בתור שמע
זה גם לוקח דקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו אין לי מילים
המיר לי סרט ילדים שגדלתי עליו לשמע
תוך 5 דקות!
תודה לכם כמה חסד יש בפרוג!!!

• הוסף לסימניות
אני אתן עוד טיפ קטן: לשנות את הסיומת מאם פי 4 לאם פי 3.
הכי קל וקצר.

• הוסף לסימניות
אני אתן עוד טיפ קטן: לשנות את הסיומת מאם פי 4 לאם פי 3.
הכי קל וקצר.
זה לא כדאי בכלל.
מן הסתם שאם היא תעשה ככה, ברגע שהיא תעביר את זה לנגן או פלאפון זה יתקע ולא יפתח.

• הוסף לסימניות
אפשר עם מה שיש כאן, אחלה !, ממש טוב !

אם אתה רוצה, אני גם מביא לך קישור לאשכול, שמסביר לך איך להוריד, אני אישית גם משתמש בו :

וכדי לחתוך, את יכולה לעשות דרך כאן (תשמרו את זה, חתכתי עם זה גם קבצים כבדים וארוכים) :

בהצלחה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה