האם יש אפשרות להגיע למיילים האחרונים שהיו מחוברים אצלי?

• הוסף לסימניות
לא מופיע לי בפרופיל בגוגל מיילים נוספים
אני רוצה להוסיף חשבון שנוצר לאחרונה, אבל אני לא זוכרת את כתובת המייל
יש דרך להגיע למיילים האחרונים שהיו מחוברים אצלי?
תודה

• הוסף לסימניות
לא מופיע לי בפרופיל בגוגל מיילים נוספים
אני רוצה להוסיף חשבון שנוצר לאחרונה, אבל אני לא זוכרת את כתובת המייל
יש דרך להגיע למיילים האחרונים שהיו מחוברים אצלי?
תודה
ואת הסיסמא של החשבונות את זוכרת?
האם ההית מחוברת לחשבונות דרך הנייד באפליקציית גימייל?

• הוסף לסימניות
ואת הסיסמא של החשבונות את זוכרת?
האם ההית מחוברת לחשבונות דרך הנייד באפליקציית גימייל?
את הסיסמא יתכן ואני זוכרת
אני צריכה לנסות...
יש לי טלפון כשר ב"ה

• הוסף לסימניות
אוקיי
אני שאלתי.כי אם כן ניתן להגיע לזה איכשהוא בהגדרות האנדרואיד.
עוד רעיון שאני מנסה לחשוב ולעזור פה.זה שאולי תנסי לרענן בזיכרון אם נשלחו ממיילים אלו (וכנראה שכן...) לאנשים /לקוחות וכו..
ואז ניתן לשאול אותם שיבדקו בהיסטוריית דואר נכנס את המיילים ששלחת.וכך יגידו לך את הכתובת מייל

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש בהיסטוריה של הדפדפן
gmail.com
ואז אם פתחת אותו יש סיכוי למצוא אותו...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אוקיי
אני שאלתי.כי אם כן ניתן להגיע לזה איכשהוא בהגדרות האנדרואיד.
עוד רעיון שאני מנסה לחשוב ולעזור פה.זה שאולי תנסי לרענן בזיכרון אם נשלחו ממיילים אלו (וכנראה שכן...) לאנשים /לקוחות וכו..
ואז ניתן לשאול אותם שיבדקו בהיסטוריית דואר נכנס את המיילים ששלחת.וכך יגידו לך את הכתובת מייל
רעיון מצוין בעיקרון, הבעיה היא שמדובר במיילים שלא נעשה בהם שום שימוש בעבר.

• הוסף לסימניות
gmail.com

בהצלחה!
גם זה רעיון מצוין.
וכמובן בהנחה שלא בוצעה מאז מחיקת היסטורייה

• הוסף לסימניות
gmail.com

בהצלחה!
תודה ענקיתתתתת
מצאתי אותו!!!!!!!!!
אין מילים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה