כללי האם יש אפשרות להדפסה על שקיות גופיה, 2500 יח'?

• הוסף לסימניות
מישהי שאלה אותי, לצורך יריד, הם רוצים את השקית הכי זולה להדפיס עליה את הלוגו בצבע אחד.
לכן חשבה על שקיות גופיה, כמו הצבעוניות בחנות, ועליהם להדפיס את הלוגו.

מישהו מכיר או יודע?

ניסיתי להתקשר לרזפול - יצור שקיות, הם לא עובדים בכמויות כאלו רק ב-40,000 ומעלה.
וכן טוענים שההדפסה נעשית בשעת היצור.

יש עוד אפשרויות?

• הוסף לסימניות
יש בהחלט. בררתי בזמנו בעבודה על אפשרויות כאלו, ויש.
שמות של ספקים מתאימים - מצאתי בגוגל. אין לי את זה כאן בבית, ובמשרד אני אהיה רק ביום ראשון.
את יכולה לחפש בינתיים בגוגל.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תכתבי לי כשתוכלי כולל מספרי טלפון.

האם עשית בסוף אצל מישהו?
אם כן, אשמח לשמוע על מחיר, שירות, זמן אספקה וכו'.

• הוסף לסימניות
בסוף הדפסתי שקיות איכותיות, לא שקיות גופיה.
אני אמורה לקבל אותם בשבוע הבא, אז בינתיים אני עוד לא ממליצה על הספק.

• הוסף לסימניות
בסוף הדפסתי שקיות איכותיות, לא שקיות גופיה.
אני אמורה לקבל אותם בשבוע הבא, אז בינתיים אני עוד לא ממליצה על הספק.

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי שקיות איכותיות אצל מישהו בבת ים ואני לא יודעת אם הוא עושה שקיות גופיה, אבל את יכולה לברר. הלכנו אליו כי הוא היחיד שהסכים לעשות בכמות נמוכה ביחס למקומות אחרים. וכמובן שירות מעולה מעולה ומחירים בהחלט סבירים.
אם זה מענין אותך אני עוד מעט יחפש את הטלפון ויכתוב לך פה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;616929:
אני הדפסתי שקיות איכותיות אצל מישהו בבת ים ואני לא יודעת אם הוא עושה שקיות גופיה, אבל את יכולה לברר. הלכנו אליו כי הוא היחיד שהסכים לעשות בכמות נמוכה ביחס למקומות אחרים. וכמובן שירות מעולה מעולה ומחירים בהחלט סבירים.
אם זה מענין אותך אני עוד מעט יחפש את הטלפון ויכתוב לך פה

הם רוצים הכי זול שאפשר. נראה לך מתאים לנסות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;616983:
הם רוצים הכי זול שאפשר. נראה לך מתאים לנסות?

עוד מעט בעלי יכנס אני אבקש לו את המס' שלהם, אני חושבת שכדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
מה שברור הוא שבשקיות המחיר מאד מושפע מהכמות, ככל שהכמות עולה המחיר ליחידה יורד בגדול. בכל מקרה יש גם את המחיר הראשוני לגלופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה