האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים לדיסק קשיח חיצוני אחד?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מחשב, אבל חשבתי שאת הישן אפשר גם להשאיר על התוכנות שפחות מתישות אותו ולעבוד פשוט על שני מחשבים.
השאלה, אם אפשר לחבר אותם לאותו דיסק קשיח חיצוני שעליו אני שומרת את העבודות שלי.
ואם אפשרי, איך עושים זאת

• הוסף לסימניות
רק ע"י מארז הכולל חיבור רשת, שאותו מחברים לראוטר.

לא ניתן לחבר ב USB או FireWire לשני מחשבים במקביל.

בנוסף, ניתן לחבר אותו למחשב החדש, אך לשתף אותו ברשת הפנימית- כך שתהיה גישה אליו גם מהמחשב השני.
זה לא משהו קשה, וזה אפילו לא דורש רכישה של ציוד נוסף (בהנחה שיש רשת בין המחשבים).

• הוסף לסימניות
אין לי רשת בין המחשבים.
אבל יש לי ראוטר
אפשר להשתמש בראוטר לחיבור המחשבים?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;720172:
אין לי רשת בין המחשבים.
אבל יש לי ראוטר
אפשר להשתמש בראוטר לחיבור המחשבים?

אם שני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר אז אפשר לשתף בינהם ללא בעיה

• הוסף לסימניות
למה שלא יהיה אפשר לבר את שני המחשבים בקבל מוצלב ולגשת לדיסק קשיח ממחשב אחד לשני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pc sos;763548:
למה שלא יהיה אפשר לבר את שני המחשבים בקבל מוצלב ולגשת לדיסק קשיח ממחשב אחד לשני
ולהגדיר ip ידני וגם אז לא תמיד זה עובד

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו , בדיסק עם חיבור רשת (צריך לדעת שרוב הזולים מאוד איטיים הרבה יותר מאשר דיסק רגיל בחיבור USB2 אפילו...) כמובן שאין שום בעיה. עם ראוטר בלי ראוטר לא משנה.
בחיבור USB אפשר או עי חיבור לאחד המחשבים ולשתף ברשת (זה יהיה אפילו מהיר יותר). או ע"י שרת USB . זה קופסא מיוחדת שמאפשרת לך לגשת לכל התקן USB עי 2 מחשבים. בכל רגע נתון כמובן הוא כמובן מחובר רק למחשב אחד, אבל הוא מזהה או ידני או אוטומטי (תלוי בקופסא) . כמו זה
http://www.tfl.co.il/Product.asp?ItemID=2356

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה