כללי האם יש אפשרות ליצא pdf שטוח מאינדזיין?

• הוסף לסימניות
כשאני מייצאת קובץ מאינדזיין, כשהpdf נפתח באקרובט
אני רואה את כל התמונות שבו עולות (בפרט כשהקובץ כבד, זה נעשה באיטיות)
אני מעונינת בקובץ איכותי לדפוס, אבל שטוח לגמרי,
יש הגדרה כזו בייצוא?
מקוה שהשאלה מובנת
תודה.

• הוסף לסימניות
לא יודע מהגדרה כזו
אפשר לייצא לJPG ואז לעשותו PDF

• הוסף לסימניות
בייצוא לjpg הגרפיקה והטקסטים יהפכו לפיקסלים
ובזה אני לא מעונינת.

• הוסף לסימניות
ייצוא ל-PDF X/1a-2001 ישטח את הקובץ

• הוסף לסימניות
File>Adobe PDF Presets>PDF/X-1a:2001

• הוסף לסימניות
זה מספיק איכותי לדפוס?

• הוסף לסימניות
כן -- בברירת מחדל צבעוני וגווני אפור ב-300 dpi, ומונוכרום ב-1200 dpi כנדרש.

• הוסף לסימניות
זו סגירה לאקרובט 4
מה שמחזיר אותנו לבעיות שיטוח השקיפות.
אז אין אופציה בגרסה מתקדמת יותר?

• הוסף לסימניות
הייתי מאוד עייף אתמול בלילה אחרי ההפגנה!

אכן, זה משטח את השקיפויות (transparency). ובעצם לא ברור לי שזה עונה על השאלה המקורית, אם הבנתי נכון. כי אתם רציתם בעצם שהתמונה תחתך איפה שאין צורך בה כי היא מוסתרת, נכון?

אם כן, אז קודם כל נראה לי שאכן חייבים לבחור אופציה שתשטח את הקובץ, וגם לתת לשתי התמונות שמסתירות אחת את השניה שקיפות של 99.99% כדי שהשיטוח ייכנס לפעולה. במקרה כזה, אכן נקבל בקובץ ה-PDF רק את חלקי התמונה הגלויים, ולא את המוסתרים.

לא חושב שכל זה כדאי, או מומלץ, אבל זה עונה אל השאלה שנשאלה, כמדומני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה