דיון האם יש אפשרות לעשות גלופות עד הקצה?

• הוסף לסימניות
הכנתי עיצוב לספר שהרבע השמאלי שלו כולו שחור פויל, ובתוכו בלינד.
הדפוס אומר שאי אפשר לעשות עד הקצה ויהיה חצי ס"מ מכל צד.

האם זה נכון?

(הסתמכתי על ספר שראיתי במציאות, ובו גלופה עד הקצה מלמעלה ומלמטה:
WhatsApp Image 2025-09-29 at 23.31.55.jpeg

)

• הוסף לסימניות
הדפוס צריך לתפוס מ2 צדדים.
אם מלמעלה ומלמטה יש חצי ס"מ, ורק מן הצדדים זה מגיע עד הקצה, לא אמור להיות בעיה.

• הוסף לסימניות
לא חסרים ספרים שהגלופה היא עד הסוף.
אז או שהמקרה שלך מיוחד, ונוכל לדעת רק אם תעלה את זה. או שהדפוס הוא מיוחד...

• הוסף לסימניות
חצי ס"מ מכל צד, זה בודאי מופרך.
בכל זאת זה נראה מאד לא מובן, כי יש לו לכאורה מספיק איפה לאחוז.

בכל מקרה, למעשה, אני מאמין שאם תזיז מצד שמאל או מלמעלה ולמטה, מספיק, לא צריך מכל הצדדים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני הבנתי יש לו כאלו תופסנים בצד שמאל של הכריכה ולכן הוא חייב איזה שהוא מקום שהוא יכול לתפוס את הכריכה. והספרים שאני ראיתי שכן עושים על הכל, הם כן משאירים משהו בצד שמאל.
[לדוגמא 'אש החסידות']
1762280165149.png

אבל נראה שיש כאלו ששמים את התופסנים מלמטה ולא בצד כלל, א"כ לכאורה לא צריך להיות בעיה בדוגמא שלך.
לדוגמא כך:
1762280209613.png

ושים לב שבדוגמא שאתה העלית זה תופס את כל הצד ימין ולכן אין שום בעיה.

• הוסף לסימניות
מנסיון, תלוי מי מבצע את ההטבעות. מילר בדרך כלל מתעקש,
קרה לי לפחות פעמיים שעשינו בלינד חדש, עם מגרעת של ס"מ על חצי ס"מ פנימה (מגרעת מהגלישה)
במקרה אחד שלחנו את הקבצים למילר לפני כן, והוא אמר שאין בעיה, ואחר כך אמר שיש בעיה, ולקח את העלות עליו. ובמקרה השני, העלות היתה עלי. כמובן המייצר של הגלופות לקח לי עלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה