כללי האם יש אפשרות לעשות טבלה בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אם לא, איך אני מייבאת טבלה, ומאיפה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא.
מאינדיזין.

• הוסף לסימניות
איך מביאים את זה?
ניסיתי דרך אינדיזיין והגיע לי מאוד לא יפה,
וכן, אין אפשרות לטפל בטקסט אחרי שמייבאים לפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר מה המטרה? אולי נוכל לעזור לך
בשמחה!

• הוסף לסימניות
אני מכינה אריזת מוצר בפוטושופ ואני צריכה להכניס 2 טבלאות של ערכים תזונתיים, אחת בעברית ואחת אמריקאית, ואני פשוט לא מסתדרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1033961:
אני מכינה אריזת מוצר בפוטושופ ואני צריכה להכניס 2 טבלאות של ערכים תזונתיים, אחת בעברית ואחת אמריקאית, ואני פשוט לא מסתדרת.

את הטקסט תעשו באילוס או באינד'

• הוסף לסימניות
את צריכה ללכת הפוך,
להביא את הקובץ מפוטושופ לאינדי' ושם להוסיף את הטבלאות והטקסטים, ומשם לסגור לדפוס
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא יודעת, מה שתגידו!
אני קיבלתי את הטבלאות באקסל, להיכן כדאי להעביר את זה?
את כל הטקסטים של האריזה עשיתי בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
ועכשיו, אחרי שבכל מקרה השארת מקום לטבלאות, יבאי את הקבצים לאינדיזיין, ושם ערכי את הטבלה. אחר כך תסגרי לPDF. (רק אל תשכחי לברר עם הדפוס אם יש הגדרות מיוחדות בסגירה!)

לגבי הטקסט באקסל - מעצבן. מעצבן! אני לא יודעת איך לעבוד עם זה, ואשמח גם אני לשמוע ממומחים בענין.

• הוסף לסימניות
איך אני מיבאת לאינדי? ע"י מקם?
עשיתי מקם והקובץ הגיע לי מאוד מפוקסל.

• הוסף לסימניות
לא, זה רק נראה כך בתצוגה כדי להקל על המשקל. תבקשי בלחיצה ימנית על הקובץ בפקודת (סליחה על העברית אנגלית): דיספליי פרפורמנס, איכות במצב גבוה- היי

• הוסף לסימניות
את כל הטקסט על האריזה את צריכה לעשות באינדיזיין ולא בפוטושופ, לא רק את הטבלה.
מלל קטן בפוטושופ לא יצא מספיק חד בדפוס.

• הוסף לסימניות
עדיף לך להקליד מחדש (זה לא מידי מסובך)
באינדיזיין ולהוסיף למה שכבר הכנת
ואז לייצא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י c העיצוב;1036094:
עדיף לך להקליד מחדש (זה לא מידי מסובך)
באינדיזיין ולהוסיף למה שכבר הכנת
ואז לייצא
בהצלחה
למה להקליד אם אפשר העתק הדבק לטבלה באנדי? נכנס יופי בשורות/טורים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1033961:

ממש לא מומלץ לעשות טבלה בפוטו שופ.
מומלץ את הכל המידע הטכני והאותיות הקטנות
לערוך בסוף בתוכנת אנדיזיין או אילוסטרטור.

• הוסף לסימניות
למה לא לייבא כ smart object מאילוס'?

• הוסף לסימניות
טבלאות מאקסל מייבאים לאינדזיין ע"י הפקודה place
והטבלה הופכת לטבלה באינדזיין, שם קל לערוך ולעצב אותה

• הוסף לסימניות
נורא מוזר לי שמייעצים לעימוד להשתמש באילוס'
זו תוכנה שממש לא מיועדת לעימוד טקסטים.
לא שאי אפשר, אפשרי לעמד, אבל הרבה יותר קל
לעמד באינדיזיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה