האם יש אפשרות לעשות קול הלשון זמין בטאלט?

• הוסף לסימניות
איפה קונים את זה?מה זה?ואז לא צריך אינטרנט וזה מיתעדכן לבד?

אני יסביר שוב
בכדי לראות את כל החומר שנמצא בקול הלשון אתה מחוייב באינטרנט וכך אתה מוריד ישירות מהשרתים של קול הלשון
או שיש לך אפשרות שנייה והיא לקנות הרדיסק בגודל של כ. 8000 ג'יגה ולאחסן את כל החומר שם (שזה אומר 8 TB) בכדי שהחומר יהיה לך זמין ללא צורך באינטרנט
זה אינו מתעדכן לבד אלא כל פעם צריך להוריד את החומר חדש שהתווסף לקול הלשון.

• הוסף לסימניות
אני יסביר שוב
בכדי לראות את כל החומר שנמצא בקול הלשון אתה מחוייב באינטרנט וכך אתה מוריד ישירות מהשרתים של קול הלשון
או שיש לך אפשרות שנייה והיא לקנות הרדיסק בגודל של כ. 8000 ג'יגה ולאחסן את כל החומר שם (שזה אומר 8 TB) בכדי שהחומר יהיה לך זמין ללא צורך באינטרנט
זה אינו מתעדכן לבד אלא כל פעם צריך להוריד את החומר חדש שהתווסף לקול הלשון.
ונניח שאני רוצה עם אינטרנט אבל רק עם קול הלשון בלי עוד אפליקציות למי פונים ומי עושה את זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ונניח שאני רוצה עם אינטרנט אבל רק עם קול הלשון בלי עוד אפליקציות למי פונים ומי עושה את זה?

אפשר לקחת טאבלט עם חיבור רגיל , ולבקש מטכנאי שקצת מבין שיתקין FIREWALL על הטבאלט ויפתח רק את הדומיין של קול הלשון.
יצא לך הרבה יותר זול .

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת טאבלט עם חיבור רגיל , ולבקש מטכנאי שקצת מבין שיתקין FIREWALL על הטבאלט ויפתח רק את הדומיין של קול הלשון.
יצא לך הרבה יותר זול .
צריך גם לחסום
התקנת קושחה (צריבה במצב הורדה)
ואיפוס המכשיר
והוספת משתמש

• הוסף לסימניות
@יוסי מחשבים @avi chazak @יהודה וולף
אני גם מעונין להתקין בבית כנסת בקהילתי טאבלט ולחסום אותו כך שיהיה ניתן להשתמש בו רק כדי להוריד שיעורים ותכנים מקול הלשון.
שאלתי היא האם מאן דהו כאן יוכל להדריך אותי.
א. איזה טאבלט לקנות, אני רוצה משהו שיעבוד חלק ומהר ולא יתקע מחמת חוסר כח של מעבד וכו', כמו כן אני צריך שיהיה לו יציאות USB שיהיה אפשר לחבר אליו נגנים ולהוריד לשם את השיעורים..
ב. איך מגדרים כך שהקיוסק הביתי של קול הלשון יעלה תמיד על המסך ולא יהיה ניתן לצאת ממנו ולשחק בשאר הגדרות הטאבלט.
ג. מבחינת חיבור לרשת, איזה חיבור לעשות, כי אמור להיות בזה שימוש רב.
תודה רבה לכל העוזרים והמסיעיים.

• הוסף לסימניות
כמו כן אני צריך שיהיה לו יציאות USB שיהיה אפשר לחבר אליו נגנים ולהוריד לשם את השיעורים..
יש היום כמעט בכל הטאבלטים ואתה מחבר לו מפצל USB וכך אתה יכל לחבר לו את כל סוגי החיבורים
איך מגדרים כך שהקיוסק הביתי של קול הלשון יעלה תמיד על המסך ולא יהיה ניתן לצאת ממנו ולשחק בשאר הגדרות הטאבלט.
יש לקול הלשון שני גרסאות יש גרסה מוסדית ששם יהיה ניתן להגדיר שאי אפשר לצאת מהמסך אלא רק בעזרת קוד מנהל
את הגירסה הזו ניתן לקבל מקול הלשון בעצמם + הסברים כיצד ואיך לעשות זאת
ג. מבחינת חיבור לרשת, איזה חיבור לעשות, כי אמור להיות בזה שימוש רב.
תודה רבה לכל העוזרים והמסיעיים.
עדיף חברות עם דור 3 כדוגמת פלאפון וכו' או כל אזור והקליטה הטובה שלו מה שבטוח שאתה צריך כמות גלישה גבוהה
מהירות תלוי גם כמה עוצמת קליטה יש וכמובן גם בטאבלט עד כמה הוא מתקדם וכו'. ואיזה דור הסים 3\2.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@avi chazak תודה רבה על ההסבר המפורט, אתה יודע להצביע לי על חברה/דגם של טאבלט מסוים שהוא איכותי ויעשה את העבודה?

• הוסף לסימניות
@avi chazak תודה רבה על ההסבר המפורט, אתה יודע להצביע לי על חברה/דגם של טאבלט מסוים שהוא איכותי ויעשה את העבודה?
יש בזה כל כך המון סוגים
אתה קודם כל תצטרך לברר מול קול הלשון האם אתה צריך טאבלט שעובד על מערכת הפעלה ווינדוס דווקא או אנדרואיד וכו'.
כיון שהמחירים של זה יכולים לנוע בין 800 ל8000 ש"ח ויותר

• הוסף לסימניות
תודה, אבדוק את הענין.

• הוסף לסימניות
אתה יודע להצביע לי על חברה
בדרך כלל חברת סמסונג (יש גם לאסוס דגמים מסוימים שמצויינים בזה) היא המומלצת בטאבלטים טובים וטכנולוגיה מתקדמת
היה לי מחשב טאבלט שפשוט היה מטוס קטן. אבל גם המחיר שלו היה בהתאם.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חברה דגם וקישור למחשב מטוס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה