דרוש מידע האם יש אפשרות לראות את סטטוס הבקשה להחזרי מס??

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כיצד אפשר לברר אם משרד מס הכנסה מתקדם בתיק שלי.
ואיך אפשר לזרז את העניין
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה.
הגשתי דרך מערכת הפניות הכללית (נראה לי נקראת מפ"ל) ולא דרך האזור האישי.

• הוסף לסימניות
בזמנו עשיתי החזר מס הגשתי בלשכה עצמה
אמרו לי יקח 8 חודשים לטפל
אחרי שנתיים שלא קרה כלום (נס שזכרתי!)
פניתי באתר, יש כתובת מייל של פקיד שומה
אמרו שהם לא רואים הגשה כזאת בכלל. נאבד להם כנראה.
אמרתי להם הגשתי
נס ששמרתי את העותק דף "קופי" עם חותמת "התקבל"
שלחתי את ההוכחה
אמרו תשלחי שוב את המסמכים שצרפת עם הפניה
שלחתי
אחרי חודש- שואלת מה קורה
אומרים תשלחי שוב את ההגשה - אבל הגשתי!!!!
לא
לא רואים טוב
קיצור הלוך ושוב
הטיפול הזדחל בעצלתיים
אבל כנראה מידי פעם יש ביקורת של יותר בכירים על הפניות באתר
כי פתאום התקבל אצלי מייל שנשלח לפקיד כנראה מהבוס שלו, עם עותק אלי, ששאל מה קורה עם התיק הזה
ואז פתאום זה רץ
קבלתי את הכסף עם ריבית והצמדה, שהגיעה לי, משכורת אחרי כל השעות שבזבזתי על זה
קיצור- המלצתי:
תשלחו פניה לפקיד שומה. המיילים שלהם מופיעים באתר
ואם לא עונים- תנדנדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה