האם יש אפשרות לשנות את שם הכתובת בג'מייל אחר שנוצר??

• הוסף לסימניות
או שצריך לפתוח כתובת חדשה??

נודה לתשובה מהירה.
יש"כ.

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
זה היה תשובה מהירה

קצת יותר בהרחבה

אחרי שתפתחו כתובת חדשה , תוכלו או למשוך את ההודעות מהכתובת הישנה דרך POP/IMAP או לעשות הפניה מהישנה לחדשה

• הוסף לסימניות
יישר כח.

זה מה שחשבתי וזה מה שעשיתי...
אבל תהיתי אם יש דרך קצרה יותר...

• הוסף לסימניות
אם לא ידעתם יש אפשרות:

בהגדרות>חשבונות ויבוא>בקטגוריה: שלח דואר כ:>בהמשך השורה רשום ערוך פרטים
לחיצה עליו תפתח חלון חדש>שזה מה שהוא מראה: (התמונה)
שורה אחת מראה את השם שבחרת, בתיבה שתחתיו את רושמת את השם שאת רוצה ולוחצת על העיגול, לסימון שזה יהיה גלוי.
ו... שמור שינוים.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• jhbnh.JPG
    KB 53.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
איפה ראית שינוי כתובת המייל?
------------------------
נ"ב
גם שינוי שם הבעלים לא ישנה את השם בצ'אט ושאר מוצרי גוגל

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבי לך,
זה רק בדואר יוצא,
אבל זה לא משנה את כתובת המייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כשרונית;1677831:
זה משנה את השם שלך כשאתה שולח דואר.

הוא התכוון לכתובת עצמה , לא לשם שמופיע בכותרת

• הוסף לסימניות
את השם, ר' תמים.
לא את הכתובת.

תכל'ס, אם אני רוצה שאדם יזכור את הכתובת שלי, לתת כתובת קלה יותר ממה שבחרתי בעבר - הגעתי למסקנה שצריך לפתוח כתובת חדשה.
וכדי שאני לא אצטרך להתפרס על חמש כתובות - לעצמי יש כתובת אחת מרכזית שמופנים אליה כל ה"דואר נכנס" מכל החשבונות שלי.

וטיפ שימושי מאד:
את הכתובת שלכם צרו ממספרים בלבד. בג'מייל אפשר עד 7 תוים שהם מספרים בלבד. (8 תוים כבר נדרשים שתהיינה גם אותיות)
ובמקום לאיית את הכתובת שלכם בכל פעם מחדש "טי כמו טלפון.... לא, לא פלאפון, כמו... טיל, טילון (פיל, פילון?)" וכן הלאה...
הרבה יותר קל, זכיר ושמיש ומובן - כתובת המורכבת ממספרים.

יצרתם כתובת קלה וקליטה כזו?
כנסו, ועשו הפניה לכל ה"דואר הנכנס" אל המייל הקיים שלכם. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;1678186:
וטיפ שימושי מאד:
את הכתובת שלכם צרו ממספרים בלבד. בג'מייל אפשר עד 7 תוים שהם מספרים בלבד. (8 תוים כבר נדרשים שתהיינה גם אותיות)
ובמקום לאיית את הכתובת שלכם בכל פעם מחדש "טי כמו טלפון.... לא, לא פלאפון, כמו... טיל, טילון (פיל, פילון?)" וכן הלאה...
הרבה יותר קל, זכיר ושמיש ומובן - כתובת המורכבת ממספרים.

יצרתם כתובת קלה וקליטה כזו?
כנסו, ועשו הפניה לכל ה"דואר הנכנס" אל המייל הקיים שלכם. בהצלחה.

בשביל זה יש רק לישראלים מייל שמשולב רק ממספרים
אויששש נזכרתי יש גם A בהתחלה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1678195:
בשביל זה יש רק לישראלים מייל שמשולב רק ממספרים
אויששש נזכרתי יש גם A בהתחלה ;)

לא הייתי אומר ישראלים , זה מגזר יותר ספציפי.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1678216:
לא הייתי אומר ישראלים , זה מגזר יותר ספציפי.:rolleyes:

לגמרי..

כך בד"כ זה מאד שייך למגזר שלנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה