האם יש ביקוש לצלמות או שהשוק רווי?

• הוסף לסימניות
האמת היא שלמדתי רק חוץ, כך שחוץ ממצלמה אין לי כלום, לאחר לבטים העזתי לעלות...​ האם יש לי ענין להשקיע ולהתמקצע?

• הוסף לסימניות
שאלת השאלות, כמעט כל תחום היום מוצף!
צריך לעבוד קשה בשביל להתמקצע ולהוביל - לא פשוט בכלל,
וכמובן מעל הכל סיעתא דשמיא!

מה שכן - ספציפית בתחום הצילום - קצת מנקודת המבט שלי
כמובן לא באה להרפות את ידייך רק לתת לך מושג לקראת מה את הולכת
אם את ממש בעיניין - משוגעת לדבר - תוכלי לשרוד אם לא חפשי משהו שאת אוהבת יותר
הצילום הוא עבודה קשה! (נכון גם מספקת, מלאה ביצירה וכיפית!)
תחום קשה שדורש המון עבודה - כולל פיזית + שעות עריכה ארוכות על המחשב
תחום שדורש כל הזמן לעבוד ללמוד ולהתקדם,
הוצאות כספיות לאורך כל הדרך - בציוד ישיר: מצלמות/ עדשות פלשים/בטריות/נורות/לימודים/השכרת סטודיו/ מחשב ועוד ועוד......כל דבר כזה חתיכת הוצאה,
וכמובן שיש את כל הציוד העקיף - אביזרים שגם אותם צריך לעדכן ולשדרג כל הזמן,
מקווה שתקחי מכאן רק תועלת ולא הפוך
הצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
שרה, כל מילה נכונה!
בהחלט ים הוצאות...:(:confused:

• הוסף לסימניות
מרגלית, ענינו יחד..
אם את אומרת, מי אני?!;)

• הוסף לסימניות
שרה צודקת!
ולא רק. צריך הרבה מוטיבציה וכח נפשי להשאר על המפה כצלמת מעודכנת שמצלמת איך שהולך
לזהות כל הזמן מה קהל היעד רוצה כי זה משתנה, לנסות למצוא נישה ייחודית שזה יותר קשה מהכל.
עבודה גם פיזית, גם נפשית מול לקוחות, וגם מול מחשב כעבודת משרד רגילה.

• הוסף לסימניות
שרה כל מילה!
עבודה מאתגרת במיוחד!! רק למי שאוהבת את זה ממש

• הוסף לסימניות
תודה לעונות, האמת שאני גם בתחום של עריכת וידאו וגם מצלמת לפעמים, רציתי גם לשמוע חוות דעת על התמונה (איך מעלים בגדול?)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מה שענו לך מעלי
ואי אפשר בלי הקישור הזה-

• הוסף לסימניות
פריידי האשכול הזה קורע כל פעם מחדש. :D

תכלס, כמו בכל עבודה
בשביל להתקדם ולעבוד צריך להשקיע להשקיע להשקיע
אין כסף חינם בשום מקום.

תשקיעי. תהיי טובה. תהיה לך עבודה בעז"ה

• הוסף לסימניות
אני אישית אהבתי את התמונה יש אויר בתמונה למרות שיש איזו שהיא נטייה כמעט שלא להשאיר אויר בתמונת דיוקן במיוחד בחצי גוף. המיקום של הילדה דווקא טוב מאוד למקרה שנותנים אויר כמובן לא באמצע .כל חיתוך שיעשה בחלק העליון יוריד המון אני קצת הייתי חושב על היד הימנית . אך לא שייך לתקן גם בקרופ .הסרט בתמונה נותן במיוחד ביטוי לחדות הלא נורמלית מול הטשטוש במיוחד ההתבדרות של החוטים בטשטוש כך שבודקים שלא מדובר בחיבור תמונות בפוטושופ.
הייתי שמח לדעת באיזה צמצם או זום צילמת היות ונראה שהשיח מאחור קרוב . לא נראה לי שהיה מקום כל כך ללבטים האם לעלות את התמונה . נראה שהיה לך תקשורת טובה אם הילדה היא שיתפה פעולה באופן מלא

• הוסף לסימניות
נחדד את השאלה, שרה את ממודיעין עילית וגם אני, אני כמעט לא מכירה אנשים בעיר שממוכנים להשקיע בזה סכומים, אז מי הם קהל לקוחתיך? תושבי חוץ? האם האם הצילום זה המקצוע היחיד שאתן עוקות או שזה בתור הכנסה מהצד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה