דרוש מידע האם יש בקרוב חלוקותאו מכירות מוזלות של מוצרים ללא גלוטן?

• הוסף לסימניות
אשמח למי שיש לה מידע מפורט בענין אזור בני ברק... .תודה

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו היום הודעה טלפונית על מכירה בקרוב בברכפלד.
ביררתי בשבילך במוקד ברכפלד ואמרו לי שבדרך כלל כשיש מכירה כאן יש גם בבני ברק.
האם את רשומה לקו של צליאק בקהילה?
אם כן את אמורה לקבל הודעה אם לא תעדכני אותי ואשיג לך מספר טלפון של האחראי שיצרף אותך כי המערכת להזמנות פתוחה רק עד יום חמישי ואז אין אפשרות יותר להצטרף למכירה הקרובה.

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו היום הודעה טלפונית על מכירה בקרוב בברכפלד.
ביררתי בשבילך במוקד ברכפלד ואמרו לי שבדרך כלל כשיש מכירה כאן יש גם בבני ברק.
האם את רשומה לקו של צליאק בקהילה?
אם כן את אמורה לקבל הודעה אם לא תעדכני אותי ואשיג לך מספר טלפון של האחראי שיצרף אותך כי המערכת להזמנות פתוחה רק עד יום חמישי ואז אין אפשרות יותר להצטרף למכירה הקרובה.
היינו כנראה מחוברים בעבר ומשום מה הפסקנו לקבל צנטוקים
אשמח מאד למספר טלפון להצטרפות... כי התרוקן לי המזווה לחלוטין לצליאקיסט שלי...
תודה

• הוסף לסימניות
היינו כנראה מחוברים בעבר ומשום מה הפסקנו לקבל צנטוקים
אשמח מאד למספר טלפון להצטרפות... כי התרוקן לי המזווה לחלוטין לצליאקיסט שלי...
תודה
צרי אתי קשר במייל, יתכן ואם את בב"ב אוכל למכור לך השבוע
M3366443 ג'

• הוסף לסימניות
בשמחה.
0583272753
תעשי את זה כמה שיותר מהר כי המערכת נפתחה כבר אז שישאר לך מה לקנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה