דרוש מידע האם יש דרך לברר למי יש רישיון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום!!! חבר שלי בחור רוצה להוציא רישיון אך מפחד מאימת המשגיחים, שיעלו עליו באתר משרד התחבורה וכו' וכו' למישהו יש מידע איך מסתירים את זה באופן חסוי ביותר (מדובר בבחור בגיל 22)

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי רגב שינתה את הכללים כך שרק האדם עצמו יוכל להיכנס לאתר ככה שהיום אין כ"כ חשש ממשגיחים כמו שהיה פעם (יש עוד דרך לבדוק רישיון בטאבלט של שוטר ככה שאם המשגיח הזה שם עליו עין ויש לו חבר שוטר לא ההיתי מתעסק איתו;))בכל מקרה אם אף אחד לא יודע אז המשגיח לא חושד וממילא לא מנסה לבדוק!!

• הוסף לסימניות
ויש ישיבות שהר"י לא יסדר קידושין לבחור שהוציא רשיון (גם לא בין הארוסין לחתונה)
אז שהנ"ל יחליט אילו מחירים הרשיון שווה אצלו...

• הוסף לסימניות
מה שכן, שמעתי שיש כזה אופציה לעשות שהרשיון יהיה רשום על מספר דרכון, כך שגם כשמסתכלים על פי מספר זהות לא מופיע שיש רשיון.
(אין לי מושג איך עושים את זה, אדרבה מי שיודע שיחכים אותנו. תודה.)

• הוסף לסימניות
אם המשגיח לא מרשה אז לא מוציאים רישיון!
אתה יכול לחפש לך ישיבה שמרשים להוציא רישיון, לא לנסות לעבוד על המשגיח ("אימת המשגיח", ה"י)
אם יש לך סיבה (סליחה, חבר שלך) אמיתית להוציא רישיון אתה יכול ללכת עם הסיבה הזו למשגיח ולקבל אישור רשמי.
אין אין לך סיבה אמיתית אז אל תנסה להתחכם, אתה לא מזיק רק לעצמך אלא לכל הישיבה.

אצלנו בישיבה כל מי שביקש אישור להוציא רישיון היה מקבל, רק התנאי הוא שלא לפרסם את זה, ועדיין בחורים לא ביקשו אישור והוציאו רישיון והעיפו אותם.

בכל מקרה תמיד המשגיח יכול לגלות, הוא פשוט שואל אותך ישירות אם הוצאת רישיון (ואם אתה חושב לשקר, אז זה אמור להראות לך כמה המהלך הזה עקום)

אני כותב את זה ממקום של דאגה עליך, אני מקווה שזה יתקבל בנועם ולא בהתרסה, בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשלם אגרה לטסט עם מ.ז. ותאריך לידה
ולפי הכיתוב שם אפשר להבין אם יש רשיון או לא

• הוסף לסימניות
בדקתי באתר של הזמנת הטסטים ואי אפשר לדעת.
בדקתי לי ולבעלי (לו יש ולי אין) וזה נתן את אותה ההודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה