כללי האם יש דרך להכניס אובייקט מעוגן באופן גורף במקומות מסומיים

• הוסף לסימניות
על ידי חיפוש והחלפה כשישמרו כל ההגדרות שהגדרתי לאותו אובייקט?
ואם יש לי אובייקט כזה שחוזר על עצמו האם יש דרך לעשות חיפוש שלו כדי לעשות שינוי במיקום או בגודל שלו בכל החוברת?

כמו כן, האם יש אפשרות שהאובייקט יבוא מאחורי הטקסט (כשבוחרים ב-custom?)
כי רק כשאני עושה בתוך השורה אני מצליחה לעשות זאת. אשמח אם יש למישהו פתרון...

• הוסף לסימניות
אפשר. לחפש תו מסוים או מיקום מסוים בגרפ ולהחליף באוביקט מהלוח. (קליפבורד)
שינוי מיקום- ע''י סגנון אוביקט מעוגן.
שינוי גודל וכד' רק לינק. ואז תשני בתכנת המקור.
שיבוא מתחת- ע''י שיהיה מעוגן לשורה מעל. לפעמים שיטת שילוב מולטיפליי עושה את העבודה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איפה נמצא הקליפבורד? אני מכירה לייבררי...

ואיך מעתיקים משם לתיבת ההחלפה בגרפ?
אני מאוד מעריכה שאת טורחת ועונה ועוד כל כך מהר...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האם זה אפשרי לעשות הגדרות של קסטם

(כי אני רוצה שזה יהיה מעבר לשוליים וכו שאינליין לא נותן לי...)
ואחר כך לעשות אינליין, כך שזה ישאר כמו מקודם רק יבוא מתחת.
לפי הנסיון שעשיתי זה הלך טוב השאחה אם הדרך נכונה וזה יל בחיפוש והחלפה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה