האם יש דרך להעלות CMD במחשב ללא דיסק חיצוני? (לפני מערכת ההפעלה\לפני כניסה למערכת)

• הוסף לסימניות
או דרך אחרת להעלות אדמיניסטטור ללא דיסק חיצוני?

• הוסף לסימניות
ווינדוס 7 הכי קל F8 ובחירה בREPAIR
ב8 או 10
אם עשו שינוי ממשק ללגאסי הישן אותו דבר אם לא אז נראה לי צריך דיסק

אם זה עקיפת סיסמה... תריץ כלים מהבוט

• הוסף לסימניות
זה אכן למידה לצורך עקיפת סיסמה :)

יש לי כלים חיצוניים, אני מנסה ללמוד על דרך ללא כלים חיצוניים במחשבים החדשים

• הוסף לסימניות
ללחוץ שיפט+F10 במסך הראשוני בהתקנת הווינדוס/ ווינדוס repiar המובנה בווינדוס.

• הוסף לסימניות
יש שיטה מאוד טובה אבל לא אפרט יותר מידי...

מכיוון שיש כמה עזרים של מיקרוסופט כמו הקראת טקסט וזום דרכם ניתן לעקוף ולפתוח את שורת הפקודה

• הוסף לסימניות
יש שיטה מאוד טובה אבל לא אפרט יותר מידי...

מכיוון שיש כמה עזרים של מיקרוסופט כמו הקראת טקסט וזום דרכם ניתן לעקוף ולפתוח את שורת הפקודה
הוא התכוון לפתיחת שורת הפקודה לפני שהמערכת הפעלה עולה, מקווה הבנת.

• הוסף לסימניות
אם אני מבין את מה שאתה רומז :)cool:) אז הדרך מוכרת לי, אבל שוב - היא מצריכה להעלות את הCMD באמצעות כלי חיצוני לפני שהמערכת עולה ולהחליף את שם קובץ העזרים לCMD, ואז בלחיצה על לחצן הנוחות גישה במסך הכניסה (או 5 פעמים שיפט) יעלה הCMD, ומשם לאדמיניסטטור הדרך קצרה.

• הוסף לסימניות
אם אני מבין את מה שאתה רומז :)cool:) אז הדרך מוכרת לי, אבל שוב - היא מצריכה להעלות את הCMD באמצעות כלי חיצוני לפני שהמערכת עולה ולהחליף את שם קובץ העזרים לCMD, ואז בלחיצה על לחצן הנוחות גישה במסך הכניסה (או 5 פעמים שיפט) יעלה הCMD, ומשם לאדמיניסטטור הדרך קצרה.

הבנת מעולה.
הדרך הארוכככככככככככככהההההההההההה

והמסרבלת לעשות זאת

• הוסף לסימניות
לא כ''כ, לענ''ד.
יש לי מדריך PDF שבהדרכתו זה ממש קצר ולענין (ואת זה אומר אחד-אני- שהוא לא טכנאי מוסמך, ובעל ידע בסיסי בלבד באנגלית).

המעוניין יקבל בשמחה

• הוסף לסימניות
לא כ''כ, לענ''ד.
יש לי מדריך PDF שבהדרכתו זה ממש קצר ולענין (ואת זה אומר אחד-אני- שהוא לא טכנאי מוסמך, ובעל ידע בסיסי בלבד באנגלית).

המעוניין יקבל בשמחה

לא בשמים נכון,
אבל יחסית לאחרים זה סתם טירטור
אל תשכח שצריך להחזיר את הקבצים אחר כך וזה קדחת הרשאות וזה זה לוקח זמן מה שכלי מפגר עושה בחצי דקה

• הוסף לסימניות
אל תשכח שצריך להחזיר את הקבצים אחר כך
?!
לא שמעתי על כך מעולם, ובמחשבים שכבר יצא לי להשתמש בדרך הנ''ל - אחרי הפעלה מחדש המחשב סידר את העניין בינו לבין עצמו (ראייתי היא שאחרי הריסט לחיצה על נוחות גישה פתחה את התפריט הרגיל, ולא את הCMD).

אתה בטוח בדבריך?

• הוסף לסימניות
?!
לא שמעתי על כך מעולם, ובמחשבים שכבר יצא לי להשתמש בדרך הנ''ל - אחרי הפעלה מחדש המחשב סידר את העניין בינו לבין עצמו (ראייתי היא שאחרי הריסט לחיצה על נוחות גישה פתחה את התפריט הרגיל, ולא את הCMD).

אתה בטוח בדבריך?
אם אתה משנה את הUTILMAN (זה שמו מהזכרון אולי טעיתי באות) אז אין סיבה שיחזור לבד ......

והפקודות שיצרת אתה פשוט שינית את הקודם והוספת לו .BAK או משהו כזה
ופשוט צריך לשחרר אותו שוב אלא אם כן אתה רוצה שכל פגע רע יהיה לו CMD אדמין בקלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה