דרוש מידע האם יש דרך לנקות פטמות של בקבוק תינוק?

• הוסף לסימניות
יש לי בקבוקי אבנט, קונה כל כמה זמן פטמות חדשות ויקרות כי הם לא מתנקים טוב והחומר שנדבק אליהם, סותם את החור לשחרור האויר.
אשמח מאוד לכל עצה!

• הוסף לסימניות
החל מהפטמות החדשות שתקני
תקפידי לרחוץ טוב טוב מיד אחרי השימוש עם סבון כלים שקוף
לא להשאיר את זה אלא מיד לרחוץ היטב ואם יש גוש שחוסם אפשר בעדינות עם קיסם שיניים מעץ .

• הוסף לסימניות
מקל אוזניים יותר טוב...

• הוסף לסימניות
אני משרה עם מים רותחים וסבון כלים (פיירי אם משנה)
ואז שוטפת במים, לא קרה שמשהו לא ירד

• הוסף לסימניות
ברגע ששוטפים מיד בסיום השימוש, לא נאגר לכלוך.
ובטח לא כזה שלא יורד.

• הוסף לסימניות
מנקים היטב מיד אחרי כל שימוש
מידי פעם משרים במים חמים עם אקונומיקה או פיריי חזק

• הוסף לסימניות
גם אני משרה מידי פעם בכלי עם סבון כלים ומים רותחים.
לא נשאר שום לכלוך.
מעולה גם לניקוי של מוצצים.

• הוסף לסימניות
אפשר להכין מברשת שיניים (רק) למטרה זו!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרעיונות,
את החדשות הבנתי שאצטרך לשטוף בתדירות מאוד גבוהה, (מה שלא בער לי לעשות בעבר כי יש לי 4 בקבוקים. אחד התלכלך - שישב בכיור..)
רק תמהתי אם יש פתרון לכל אותם הפטמות הישנות..
לפח?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו
להשרות באקונומיקה.

והכי חשוב לנקות מייד
גם אם זה שטיפה קלה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרעיונות,
את החדשות הבנתי שאצטרך לשטוף בתדירות מאוד גבוהה, (מה שלא בער לי לעשות בעבר כי יש לי 4 בקבוקים. אחד התלכלך - שישב בכיור..)
רק תמהתי אם יש פתרון לכל אותם הפטמות הישנות..
לפח?
בעיקרון אני שוטפת מיד כשהבקבוק מתרוקן, אבל היה לי בקבוק שנשכח אצל מישהו ואחרי חודשיים כשהוא החזיר לנו כל הפטמה היתה עובש ושטיפה פשוטה במים חמים ופיירי הבריקה את הפיטמה.

• הוסף לסימניות
אני הופכת את הפטמה לבפנים ואז מנקה עם ספוג ופירי ויוצא כמו חדש

• הוסף לסימניות
מעבר לכל העצות של החומרי ניקוי שכתבו למעלה, לקנות מברשת בקבוקים שמגיעה בזוג-מברשת גדולה ומברשת קטנה, והקטנה טובה לניקוי הפיטמה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לשטוף מיד לאחר השימוש עם מברשת בקבוקים ופעם בשבוע להשרות באקונומיקה ל10 דקות בערך

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי את כל הרעיונות שהוצעו כאן - ולא הועיל.
רגע לפני שזרקתי את הפיטמות לפח עלה בדעתי להכניס למכונת כביסה - עבד כמו קסם.
הכנסתי ביחד עם עוד בגדים , מכונה עדינה 30 מעלות.

• הוסף לסימניות
אני הייתי זורקת בקבוקים עד שפעם אחת דחפתי נייר סופג עם סבון ומים רותחים
כמו חדש

• הוסף לסימניות
שוטפת באופן קבוע-
סבון כלים עם מים רותחים מקומקום.
משקשקת (זהירות! זה משפריץ!)
ואז עוברת עם מברשת בקבוקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה