האם יש דרך / תוסף שמוסיף תגיות H1 לכל הפוסטים הקיימים באתר?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי אתר וורדפרס, ואני מעוניינת להוסיף לכל הפוסטים בהם קיימת כותרת [בולד + קו תחתון + ממורכז] - תגיות H1 או H2.
מישהו מכיר דרך כזו - שתשנה בפעולה אחת את כל הפוסטים באתר?

• הוסף לסימניות
בדר''כ זה מוגדר בתבנית או בתוסף כמו אלמנטור
אפשר גם עם קודי CSS
אבל עדיף שיוגדר בבסיס כברירת מחדל

• הוסף לסימניות
הכוונה לבצע את זה על פוסטים שכבר קיימים, או להגדיר שהחל מהיום כל התגיות H1 תקבלנה את העיצוב שציינת?
במידה ואת מעוניינת על פוסטים קיימים, והעיצוב בכל העמודים הוא אחיד, ניתן להריץ קוד PHP שיחליף את זה.
תוכלי לשלוח לי קישור לאתר ואנסה לשלוח לך קוד PHP שיחליף את התגיות הללו בתגית H1 (בנוסף כמובן יש להגדיר לH1 את הנראות המבוקשת).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הכוונה לבצע את זה על פוסטים שכבר קיימים, או להגדיר שהחל מהיום כל התגיות H1 תקבלנה את העיצוב שציינת?
במידה ואת מעוניינת על פוסטים קיימים, והעיצוב בכל העמודים הוא אחיד, ניתן להריץ קוד PHP שיחליף את זה.
תוכלי לשלוח לי קישור לאתר ואנסה לשלוח לך קוד PHP שיחליף את התגיות הללו בתגית H1 (בנוסף כמובן יש להגדיר לH1 את הנראות המבוקשת).
בהצלחה
תודה!
הכוונה היא להחליף את כל מה שכבר קיים, אבל שאם ארצה בעתיד אוכל שוב להריץ קוד שיחליף שוב את מה שנוסף.
כמו כן האם ישנה דרך שאוכל "להחריג" שעל שורות מסוימות זה לא יפעל?
[האמת שעולה בדעתי שאת אותן שורות אעשה רק עם קו תחתון בלא בולד, ואז זה לא יפעל].

• הוסף לסימניות
לא נתת לי קישור אז כל מה שאני כותבת הוא קצת תלוש ובאוויר.. אבל כן, לכאורה אפשר יהיה להחריג. תלוי כמה מורכב תרצי את הקוד הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה