קלצ ופריים לא אמור להשתנות מהשבועיים האחרוניםאם קיבלתי הצעה למחזור שתקפה עד ה30 לחודש -הריביות השתנו לי עכשיו? בגלל העוגן-קיבלתי מסמכים לחתימה והולכת לשלוח מחר חתום
הפריים לא הקלצ מאוד מתייקרקלצ ופריים לא אמור להשתנות מהשבועיים האחרונים
מלחמהלא דברו כל הזמן שהעוגנים יורדים?
מה קרה פתאום?
לכמה הם עולים?
לאומי עוגן+0.6 כל 2.5
שינוי ב15.05.2027
אולי מישהו יסביר בקצרה.
למה אם יש צפי לעליית העוגנים זה סיבה לחכות הרי אני לוקח קודם במצב הזול של העוגן ?
האם כוונתך שכשהעוגן יהיה גבוה אקבל תוספת לעוגן נמוכה יותר שלטווח הארוך זה שווה לי ?
אגב מה הנורמלי לדרוש בתוספת לעוגן למל"צ , כאשר אני בא עם מחזור של מליון מאה ? (כיום המסלולים הללו אצלי בממוצע 4.8 שהתוספת לעוגן היא 0.6 ומזרחי הציעו לי לפני כחודשיים למחזר לריבית קצת יותר נמוכה אבל התוספת לעוגן 1.2, שלחתי אותם מכל המדרגות.,הם טענו שאין סיכוי להיצמד ל 0.6, נראה מה יגידו אחרי שיבינו שאני באמת מתמחר שוק ולא סתם אומר שאני יתמחר שוק...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים