ויזהלכאל יש המון מסלולים וסוגי כרטיסים. איזה כרטיס יש לך?
ההטבות ברשת יש הינם חלק מההטבות ולא נראה לי שיש מי שמנצל אותם יותר מאיתנו החרדיםאם אני זוכר נכון, לא ממש.
ואולי באמת הגיע הזמן להרים את הכפפה ולדרוש שיהיה מותאם גם לחרדים, אנחנו נתח שוק רחב והתחרות גדולה.
יש הנחות ביש לכרטיס כאל?ההטבות ברשת יש הינם חלק מההטבות ולא נראה לי שיש מי שמנצל אותם יותר מאיתנו החרדים
אבל בהחלט מצטרף מפוצץ להכנס להטבות בבנק ולראות הטבות לכל הבילוים שלהם ולנו.. כלום.
לכרטיס המונפק ביש, יש הטבות דוגמת 10אחוז הנחה על עשרה מוצרים וכן מתנת הצטרפות לקניה בישיש הנחות ביש לכרטיס כאל?
תוכלי להסביר יותר בבקשה?תבקשי כרטיס פיקס בק
ואז את מקבלת אחוז מהקניות (חוץ ממשרדי ממשלה - 0.75%) בשנה הראשונה
אחכ זה יורד קצת
ואפשר לקנות עם זה כרטיס של buy me
סלחה על הבורות מה זה כרטיס buy me??תבקשי כרטיס פיקס בק
ואז את מקבלת אחוז מהקניות (חוץ ממשרדי ממשלה - 0.75%) בשנה הראשונה
אחכ זה יורד קצת
ואפשר לקנות עם זה כרטיס של buy me
תבקשו בקופה הראשית (או בקופה שם בסוף, של ההוא שמעביר כרטיסים בקופות העצמאיות...) את הרשימה של המוצרים תצטרכו לסמן את המוצרים בהם אתם מעוניינים ולהחזיר להם.איך בוחרים את המוצרים לקבלת הנחה ביש?
תווי קנייה במגוון רשתות (בעיקר אופנה ומסעדות כמו 'תו הזהב' אבל יש מבחר)סלחה על הבורות מה זה כרטיס buy me??
התכוונתי לפינוקים, פחות למבצעים....ההטבות ברשת יש הינם חלק מההטבות ולא נראה לי שיש מי שמנצל אותם יותר מאיתנו החרדים
אבל בהחלט מצטרףמפוצץ להכנס להטבות בבנק ולראות הטבות לכל הבילוים שלהם ולנו.. כלום.
תוכלי להסביר יותר בבקשה?
סלחה על הבורות מה זה כרטיס buy me??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים