האם יש התנגשות בין cloudflare לוורדפרס?

• הוסף לסימניות
באתר שעלה דרך cloudflare התעוררו הבעיות הבאות:
1. התוספים השונים שמגיעים עם Avada מתנגשים זה בזה ויוצרים שגיאה 500, כך שלא ניתן לעבוד עם התבנית.
2. לא ניתן להעלות קבצים דרך פייזילה, אלא רק דרך ה-file manager של ipage. (אולי רק במק, לא בדקתי בפי.סי)

האם עבדתם פעם עם וורדפרס ו/או Avada דרך cloudflare?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בCLOUFLARE בכמה אתרי וורדפרס ולא נתקבתי בבעיות.
בשביל FTP אל תרשמי את שם הדומיין, אלא את הIP של השרת שלך.
בAVADA באופן עקרוני גם לא אמורות להיות בעיות, הנה ציטוט לגבי AVADA:
The Avada Demo site uses Cloudflare to significantly reduce page load times and boost it’s performance scores.

• הוסף לסימניות
תנסי להשהות את קלאוד פלר לראות אם הבעיה מסתדרת לא אמורה להיות בעיה אבל תתחילי בזה ותראי אם הבעיה מסתדרת לדעת אם זה בכלל קשור לקלאוד פלר.
במידה וזה לא עוזר . תצייני באיזה גרסא את משתמשת והאם ביטול התוספים למשל עוזר ?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבאופן עקרוני וורדפרס וקלאודפלר אמורים לתקשר, מה גם שבאתר הרשמי של וורדפרס יש הנחיות ותוסף להתקנה לעבודה בדרך זו.
אך גם התקנת התוסף לא עזרה לי.
ביטול התוספים עוזר שלא תהיה שגיאה, אבל אין אפשרות לעבוד עם התבנית ולבנות האתר. כך שזה לא הפתרון.
איך אני משהה את קלאוד פלר? לא אני עשיתי אותו, כך שאני לא ממש שולטת במערכת הזו.

• הוסף לסימניות
להיכנס לאתר של cloudflare ועושה סטופ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה עוזר לי לדעת מהי השגיאה. אני יודעת שהתוספים מתנגשים, ניסיתי.
אבל לצורך עבודה עם התבנית אני חייבת את שלושת התוספים.
ואין הגיון שהתבנית דורשת את שלושתם, אם יש התנגשות. ברור שמשהו אחר גורם להתנגשות.
לכאורה, רק קלאוד פלר יכול ליצור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
ברגע שאת יודעת איזה מהתוספים גורם לשגיאה תוכלי לנסות לעדכן אותו למשל ואו לקרוא ולמצוא עזרה לאותו תוסף לפעמים התוסף לא מתאים לגרסא לכן שאלתי מראש אם זה גרסא 4.3 שהשינויים בה הם גדולים ויכול מאוד להיות שהתוסף לא מעודכן לעבוד עם גרסא זו.
אז או למצוא לו תוסף מחליף או לקרוא אודות הבעיה בפורום של התוסף או לשנמך גרסא :)
אגב כאמור אם זו גרסא 4.3 השגיאה שאת מציינת יכולה להיות בתוך המערכת עצמה דבר שתוכלי לראות כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה