האם יש זכויות יוצרים לשירי סמינרים?

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לשלב בסרט שיר שלקוח מאחד ההמנונים של סמינר מסויים שתלמידותיו קיבלו "דיסק שירי סמינר" ללא הערה ש"כל הזכויות שמורות" האם מותר לי להשתמש ללא קבלת רשות?

ובאותו עניין-
האם ידוע לכם על סמינר שמקפיד על כך ש-סמינר קטן משתמש בהימנוניו?

• הוסף לסימניות
לדעתי, יש זכויות יוצרים, ויש לברר מי חיברה את השירים, ולבקש רשות.

• הוסף לסימניות
אם את לא רוצה להסתבך, גם מבחינה הלכתית וגם משפטית (למרות שלא נראה לי שיתבעו אותך...) עדיף לך לבדוק. אם הסמינר משקיע - לפעמים הוא גם משלם על לחן וכדו'. לא נראה לי שיש זכות להשתמש בו סתם כך בלי לשלם. עדיף לך לברר, כך תהיי רגועה ותדעי שאת מסודרת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במיוחד שמקובל בעולם הסמינרים לקנות שירים אחד מהשני, אין סיבה שסמינר קטן לא ישלם את זה.

• הוסף לסימניות
אני קצת מתמצאת במרחב הזה, ולכן אוכל לומר לך באופן חד משמעי כי יש יותר מזכות יוצרים אחת על שירי סמינרים.
כשהם יודעים על שימוש כזה(זה עובר מפה לאוזן)הם מבקשים גם לתבוע את מה שמגיע להם ביושר.
תוכלי לברר אצל כל מרכזת חברתית של מי הזכויות ומה העלויות
טיפ: כשאת מבקשת תדגישי מייד את כמות השומעות (על פי מסק הנהנים כך התשלום...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה