האם יש זכויות יוצרים על סגנון ציור?

• הוסף לסימניות
האם יש בעיה לצייר בסגנון שמשוייך באופן ברור לציירת מסויימת, למשל אסקי?

• הוסף לסימניות
אם זה חיקוי מובהק של הדמות אולי כן
אך לגבי סגנון - פשוט שאין בזה שום בעיה, לא חוקית, לא הלכתית ולא משום בחינה אחרת

• הוסף לסימניות
חיקוי מובהק של הדמות- מה דינו? מי יודע?

• הוסף לסימניות
בכלל לא!

• הוסף לסימניות
אם זה יצירה חדשה נגיד שאת מציירת את הדמויות של אסקי בפוזה חדשה משלך משהו שאין לאסקי אין בעיה,
אם את מציירת איור שמזכיר גם איור מוכן של אסקי ולא רק אותם דמויות אז עד כמה שידוע לי יש בעיה

• הוסף לסימניות
איך יוצרים קשר עם אסקי לשאול אותה?

• הוסף לסימניות
אני חש תלוש.
מה זה אסקי?

• הוסף לסימניות
חוקית והלכתית אני לא יודעת,
בעיני, לקבל השראה זה בסדר,
אך מכאן ועד לחקות בדיוק נמרץ אפיון שמישהו אחר הזיע עליו,
ובנה עליו את המוניטין שלו, זה לא פייר.
אלא אם כן, מדובר במשהו קטן שלא יופץ בסדר גודל,
ויפגע ביוצר.
ואני מנסה לשער מה דיסני יעשו למי ש'רק' יפיץ את פו הדוב למשל,
בתנוחות אחרות לגמרי ממה שהם יצרו..::eek:

• הוסף לסימניות
זה מותר אבל יפגע במחקה וירומם את המקור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה