כללי האם יש זכויות יוצרים על סדרת התמונות?

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע לגבי זכויות יוצרים של התמונות האלו? וכן איפה אפשר להוריד / לקנות אותם?

זכור לי שהורדתי אותם מכאן איפשהו. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני.
זה דחוף לי מאוד (אני באמצע פרוייקט רציני והכל מחכה...)
תודה רבה

קבצים מצורפים

• AI-007.jpg
    KB 116.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אולי מישהו בכל זאת?

אם תטרחו לכתוב לי, אעלה לכם את הסדרה הזאת בעז"ה... ;)

• הוסף לסימניות
נראה לי צריך לשאול את זה בפורום ציור

• הוסף לסימניות
אני גם שאלתי בעבר, זה לא של ציירת כאן בפורום זה הורד מאיזשהו אתר
בשעתו משהי העלתה לכאן סדרת ציורים וכתבה שזה רק לשימוש פרטי לא למסחרי. אבל לא ידעו להגיד פרטים מדויקים מאיזה אתר זה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהורדתי את זה מכאן לכן אני שואלת כאן. אולי מי שהורידה את זה תיזכר.

• הוסף לסימניות
יש אותם גם בשאטרסטוק בתשלום מלא אבל גם בכל מיני אתרים שאפשר להוריד חינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;888745:
יש אותם גם בשאטרסטוק בתשלום מלא אבל גם בכל מיני אתרים שאפשר להוריד חינם.

וקטורי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;888929:
כן. זה שייך לחברה קוריאנית אם אני לא טועה. זה שזה באתרי חינם לא אומר שאפשר להשתמש. כדאי לבדוק טוב לפני שימוש מסחרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;888935:
כן. זה שייך לחברה קוריאנית אם אני לא טועה. זה שזה באתרי חינם לא אומר שאפשר להשתמש. כדאי לבדוק טוב לפני שימוש מסחרי.

האם זה לא מגבה אותי מבחינה חוקית שהורדתי את זה מאתר חינמי?

אשמח אם מישהו יאיר את עיני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה