דיון האם יש חברה חדשה המוכרת ביגוד לחגים

• הוסף לסימניות
היום חולקו במודיעין עילית קטלוג של חברת פיין ליין. בתמיכת פורום שירות.
זה כאילו סגנון מסויים של מלבושי כבוד, אבל זה לא ביגוד רגיל, הם טוענים שזה מחיר מאוד זול, ומגיע עד הבית.

מכיון שאין לי בזה שום אינטרס, והעלאת הקטלוג מבחינת המערכת הרי זה פרסום שאיננו מאושר, מי שרוצה יחפש בתיבות הדואר במודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
זה כאילו סגנון מסויים של מלבושי כבוד, אבל זה לא ביגוד רגיל, הם טוענים שזה מחיר מאוד זול, ומגיע עד הבית.

מכיון שאין לי בזה שום אינטרס, והעלאת הקטלוג מבחינת המערכת הרי זה פרסום שאיננו מאושר, מי שרוצה יחפש בתיבות הדואר במודיעין עילית.
יש גם את עוצמתינו של גור שהגיעו לעיר.

• הוסף לסימניות

מרגיש לי עוד טריק שיווקי של נ.ג. לא חסד ולא נעליים.

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל מה שהזמין מפיין ליין?
אמרו שיבוא בערב ראש השנה כבר ערב יו"כ

• הוסף לסימניות
גם אנחנו לא קיבלנו
כתבו במייל שיזכו באשראי
ולא זיכו
מישהו אולי זוכה?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו לא זוכינו

סיפור מוזר
כל מי שאני שואלת עונה לי שלא קיבל ולא זוכה

אבל מי שמארגן את זה אומר שהם זיכו את כל מי שלא קיבל והרבה אנשים קיבלו את הסחורה שהזמינו
מוזר בעיני

• הוסף לסימניות
אכן חלק קיבלו זיכוי וחלק עדיין לא (מקוה שבאמת בהמשך יקבלו)

בפירוט אשראי הם מופיעים ע"ש ה. י ראיה לטווח ארוך / קולנטה שזה חנות בב"ש
פיינלין הם פשוט חברת בת שלהם

בפיינלין עצמם אין מענה לא בטלפון לא במייל ולא באתר ("תקלה בקבלת נתונים")
בחיפוש גוגל העלתי את המס' של בעלי החנות שבתחילה התנערו מכל קשר עם חברת פיינלין
אך אח"כ הודו שזה חברת בת שלהם ואמרו שיצרו קשר איתנו

אני הייתי ממליץ לעשות חיפוש גוגל ולהתקשר לאחד מהמספרים שמופיעים שם ולבקש את ההחזר

• הוסף לסימניות
התקשרתי
כבר לפני ראש השנה
ו-
לא היה מענה או שטענו שפעם הם עבדו איתם היום כבר לא

חבל עליהם
רצו להיראות טוב בעיני הציבור ונפלו חזק

הבעיה שהם הפילו ביחד איתם ציבור שלם

• הוסף לסימניות
זה התשובה
הוא רק שיווק
אין לו ממש קשר אליהם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי הם עשו אותו דר על חלק כן עשו זיכוי ועל חלק לא ולא הגיע כלום

• הוסף לסימניות
את זה נחום גיטלר לא יפרסם בעמוד השער של עניין חדש מסתמא ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה