- הוסף לסימניות
יש שם טלפון, אפשר להתקשר ולבדוקזה עדיין קיים?
יש יענקלס בכניסה ליד בנימין - קרוב ומאד טעיםומקומות נוספים שמוכרים אוכל מוכן, יש?
נסיעה של 2 דקות בערך.מה זה קרוב?
כמה זמן, נסיעה או הליכה?
עושים משלוחים?
אפשר דרכים ליצירת קשר?
איזה הכשר?
מה הכשרות?נסיעה של 2 דקות בערך.
הליכה אני לא יודעת, אבל יש אפשרות ללכת (הלכתי את המרחק הזה הרבה פעמיים)
![]()
יענקלס בצומת - נחל שורק
יריד אוכל יהודי מוכן לשבת וליל שישי עד השעות הקטנות של הלילהtourismns.co.il
לא יודעת.מה הכשרות?
כתוב בתמונה שבקישורמה הכשרות?
בתוך כל האנשים , יש שם מקום קצת צדיי אבל בדרך כלל תפוס
נראה לי יש לו רבני הקריות אשדוד אבל לא בטוח
זה ההכשר?כתוב בתמונה שבקישור
ככה זה נראה בתמונהזה ההכשר?
אני חושבת שקהילות ורבני הקריות אשדוד (אפשר להתקשר לברר..)זה ההכשר?
מישהו יודע על מכשיר ימבמבם להשכרה בבית חלקיה או יד בנימין?
מחפשים לכמה שעות. תודה!
www.carmel-eruim.co.il
דהיינו:כן כל המוצרים בהשגחת הבדץ העדה החרדית והרב לנדוא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים