תודהאם הנקודה היא מחיר, אולי.
למשל קאמרה שיש להם שם סניף ללא מע"מ.
החסרונות של השיטה:
- המחיר לא בהכרח יותר זול מאשר בתל אביב, הוא רק בלי מע"מ ביחס לשאר החנויות שלהם.
- איפה ואיך תקבלו שירות? מה המשמעות של אמינות אם אתם לא גרים באילת?
מה שם החנות? והיכן היא ממוקמת?יש לי טלפון של חנות טובה באילת,
המחירים טובים בהרבה מהמרכז, אבל צריך להיות שם פיזית ולקחת, אין משלוח
ויש אחריות בארליך בת"א
מעוניינים?
אני לא יודע אם יש לשאלה הזו מקום היום.תודה
השאלה האם המחירים שלהם בתל אביב טובים? ואז עם הנחת מעמ זה ממש משתלם?
או שהם יקרנים מאוד בבסיס?
צריך לבדוק באמת.אני לא יודע אם יש לשאלה הזו מקום היום.
כל מוצר ניתן להשוות בזאפ, אלא אם החנות ממוקמת בשכם...
מי שמגיע לחנות ולא סגור על עצמו מצבו נחות מלכתחילה. בפרט בתחום הצילום!
בסוף מקבלים 'המלצה' מהמוכר על איזו עדשה ונתקעים איתה ועם החור בכיס.
[ואח"כ מתיעצים בפורום, או מנסים להתפטר נואשות מפריט ציוד יקר וחסר תועלת...]
את כל האינפורמציה והבירורים עושים מראש. מגיעים לחנות כדי לראות לשלם ולצאת.
זהו. הוצאתי את זה.![]()
אני לא יודע אם יש לשאלה הזו מקום היום.
כל מוצר ניתן להשוות בזאפ, אלא אם החנות ממוקמת בשכם...
מי שמגיע לחנות ולא סגור על עצמו מצבו נחות מלכתחילה. בפרט בתחום הצילום!
בסוף מקבלים 'המלצה' מהמוכר על איזו עדשה ונתקעים איתה ועם החור בכיס.
[ואח"כ מתיעצים בפורום, או מנסים להתפטר נואשות מפריט ציוד יקר וחסר תועלת...]
את כל האינפורמציה והבירורים עושים מראש. מגיעים לחנות כדי לראות לשלם ולצאת.
זהו. הוצאתי את זה.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים