דרוש מידע האם יש חשיבות למספר הקומה הכשרה?

• הוסף לסימניות
שלום. המספר הכשר שלי מתחיל ב 050-410XXXX. האם יש הבדל בין 410/412:415 וכו? ברשת פלאפון? הרבה חברים שלי הם בכלל באשכול 050-415. האם יש זרם כלשהו שמחזיק באשכול כלשהו? סיקרן אותי אם 050-410 הוא מספר בין הוותיקים?
אשמח לעזרה ממי שמכיר. תודה

• הוסף לסימניות
למה זה רלוונטי?
ממה שאני זוכרת 050-410 היה מהראשונים
אבל תכלס כל מה ש 05041 זה כשר.

היו קבוצות בעבר
זוכרת משהו של חבד עם 770 (אבל זה היה מירס לדעתי, 057, שעבר ל 053 לפני די הרבה שנים)
אבל לא יודעת כמה בחבד יש היום עם טלפון של הקומה הכשרה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה זה רלוונטי?
ממה שאני זוכרת 050-410 היה מהראשונים
אבל תכלס כל מה ש 05041 זה כשר.

היו קבוצות בעבר
זוכרת משהו של חבד עם 770 (אבל זה היה מירס לדעתי, 057, שעבר ל 053 לפני די הרבה שנים)
אבל לא יודעת כמה בחבד יש היום עם כשר.
קודם תודה על המהירות!!!!! אכן הסלולרי שלי היה בין הראשונים אבל לא הייתי בטוח. חשבתי שזה קשור לחנות/מפיץ סלולרי. יש פה עוד מישהו עם קידומת. 050-410?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום. המספר הכשר שלי מתחיל ב 050-410XXXX. האם יש הבדל בין 410/412:415 וכו? ברשת פלאפון? הרבה חברים שלי הם בכלל באשכול 050-415. האם יש זרם כלשהו שמחזיק באשכול כלשהו? סיקרן אותי אם 050-410 הוא מספר בין הוותיקים?
אשמח לעזרה ממי שמכיר. תודה
אני ב413
לא קשורה לזרם כלשהו

• הוסף לסימניות
מעריך שרובם בחב"ד עם כשר, יש להם סינון קהילתי שמותאם לצרכים שלהם.
תודה על התיקון
אכן, לא התכוונתי חלילה בלי סינון
התכוונתי הקומה הכשרה.
בכל מקרה תיקנתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה