דרוש מידע האם יש טלפון חצי טאצ' כשר ללא אינטרנט בכלל?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אין ספק שהחצי טאצ יותר נוח
אבל מי שלא קונה
זה כי יש אינטרנט או דברים אחרים שלא רוצים

• הוסף לסימניות
אין ספק שהחצי טאצ יותר נוח
אבל מי שלא קונה
זה כי יש אינטרנט או דברים אחרים שלא רוצים
הלכתי לקנות חצי טאצ', פיזית הלכתי לחנות אבל בדרך ראיתי מודעה נגד זה, התקשרתי לחברה והיא הסבירה לי למה זה בעייתי... חזרתי הביתה..
באיזה רמה בנאדם יכול להיות מנותק מהעולם???

@;) MA BU עורכת את ההודעה כי נגמרו לי ההרשאות...
מה שהתכוונתי להסביר זה שאנשים לא קונים חצי טאצ' בגלל נוחות נטו תצאו מזה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הלכתי לקנות חצי טאצ', פיזית הלכתי לחנות אבל בדרך ראיתי מודעה נגד זה, התקשרתי לחברה והיא הסבירה לי למה זה בעייתי... חזרתי הביתה..
באיזה רמה בנאדם יכול להיות מנותק מהעולם???
לא הבנתי מה זה קשור למה שכתבתי

שאלו למעלה מה יותר נוח טאצ
בלי קשר למה שיש בתוך הפלא'
הטאצ עצמו נוח מאוד - יותר ממקשים

מה שיש בפנים - זה למה הרבה מאוד לא קונים את זה

• הוסף לסימניות
בול השוואה נכונה
אולי תסביר לנו מה הקשר?
טלפון חצי טאצ' יכול להיות כשר, אם לא האפשרות לפרוץ אותו.
אולי אני אחדש לך, אבל לא כולם פורצים, תתפלא/י.
מסכימה עם זה שזה לא הכי גלאט, ולכן אין לי אותו ב"ה, אבל לא להתייחס לזה כאילו זה...

• הוסף לסימניות
טלפון חצי טאצ' יכול להיות כשר, אם לא האפשרות לפרוץ אותו.
אולי אני אחדש לך, אבל לא כולם פורצים, תתפלא/י.
מסכימה עם זה שזה לא הכי גלאט, ולכן אין לי אותו ב"ה, אבל לא להתייחס לזה כאילו זה...
וואי זה ממש נכון
ההסתכלות היום על מישהו שמחזיק את זה
כאילו כולם עם אינטרנט ופרוץ
אז ממש לא
ולא אין לי את זה ולא חושבת לקנות

• הוסף לסימניות
מה שהתכוונתי להסביר זה שאנשים לא קונים חצי טאצ' בגלל נוחות נטו תצאו מזה...
את צודקת שאנשים לא קונים את זה בגלל נוחות, אבל למה?
כיון שהטלפון הזה תויג מההתחלה כלא כשר.
ההוכחה לכך, זה הסיפור שלך!
את יודעת כמה אנשים כמוך רוצים לקנות את הטלפון הזה נטו מטעמי נוחות, ולא קונים כי זה מתייג?

• הוסף לסימניות
אולי כי לא נח לה המקשים...
יש טלפון חדש מבית FIG מיוצר בארה"ב ע"י אברך חסידי ותומך גם בסים ישראלי
האברך ייצר את המכשירים לאחר שבארה"ב אין קומה כשרה וכל סים קולט אינטרנט
עד היום השתמשו בטלפון של חברת LG ולאחרונה בעלי החברה (שאינם חרדים) יצרו תוכנה שכולל גם וואטצאפ
לאחר הצלחה בארה"ב של חברת FIG התחילו לייבא אותם גם לארץ במחיר של כ 860 לטלפון של 32 GB ו1200 לטפון רחב יותר עם 64 GB עם אפשרות להטעין רב קו שימו לב בשניהם אפשר להתחבר לווייז באמצעות סים רגיל יש מצלמה ואין אפשרות לצפות בסרטים מהכרטיס - באמצעות מתאם

• הוסף לסימניות
יש טלפון חדש מבית FIG מיוצר בארה"ב ע"י אברך חסידי ותומך גם בסים ישראלי
האברך ייצר את המכשירים לאחר שבארה"ב אין קומה כשרה וכל סים קולט אינטרנט
עד היום השתמשו בטלפון של חברת LG ולאחרונה בעלי החברה (שאינם חרדים) יצרו תוכנה שכולל גם וואטצאפ
לאחר הצלחה בארה"ב של חברת FIG התחילו לייבא אותם גם לארץ במחיר של כ 860 לטלפון של 32 GB ו1200 לטפון רחב יותר עם 64 GB עם אפשרות להטעין רב קו שימו לב בשניהם אפשר להתחבר לווייז באמצעות סים רגיל יש מצלמה ואין אפשרות לצפות בסרטים מהכרטיס - באמצעות מתאם
יש לזה הכשר של משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה