אולי כי לא נח לה המקשים...אז למה חצי טאצ'???![]()
הלכתי לקנות חצי טאצ', פיזית הלכתי לחנות אבל בדרך ראיתי מודעה נגד זה, התקשרתי לחברה והיא הסבירה לי למה זה בעייתי... חזרתי הביתה..אין ספק שהחצי טאצ יותר נוח
אבל מי שלא קונה
זה כי יש אינטרנט או דברים אחרים שלא רוצים
לא הבנתי מה זה קשור למה שכתבתיהלכתי לקנות חצי טאצ', פיזית הלכתי לחנות אבל בדרך ראיתי מודעה נגד זה, התקשרתי לחברה והיא הסבירה לי למה זה בעייתי... חזרתי הביתה..
באיזה רמה בנאדם יכול להיות מנותק מהעולם???
טלפון חצי טאצ' יכול להיות כשר, אם לא האפשרות לפרוץ אותו.בול השוואה נכונה
אולי תסביר לנו מה הקשר?
וואי זה ממש נכוןטלפון חצי טאצ' יכול להיות כשר, אם לא האפשרות לפרוץ אותו.
אולי אני אחדש לך, אבל לא כולם פורצים, תתפלא/י.
מסכימה עם זה שזה לא הכי גלאט, ולכן אין לי אותו ב"ה, אבל לא להתייחס לזה כאילו זה...
את צודקת שאנשים לא קונים את זה בגלל נוחות, אבל למה?מה שהתכוונתי להסביר זה שאנשים לא קונים חצי טאצ' בגלל נוחות נטו תצאו מזה...
יש טלפון חדש מבית FIG מיוצר בארה"ב ע"י אברך חסידי ותומך גם בסים ישראליאולי כי לא נח לה המקשים...
יש לזה הכשר של משהו?יש טלפון חדש מבית FIG מיוצר בארה"ב ע"י אברך חסידי ותומך גם בסים ישראלי
האברך ייצר את המכשירים לאחר שבארה"ב אין קומה כשרה וכל סים קולט אינטרנט
עד היום השתמשו בטלפון של חברת LG ולאחרונה בעלי החברה (שאינם חרדים) יצרו תוכנה שכולל גם וואטצאפ
לאחר הצלחה בארה"ב של חברת FIG התחילו לייבא אותם גם לארץ במחיר של כ 860 לטלפון של 32 GB ו1200 לטפון רחב יותר עם 64 GB עם אפשרות להטעין רב קו שימו לב בשניהם אפשר להתחבר לווייז באמצעות סים רגיל יש מצלמה ואין אפשרות לצפות בסרטים מהכרטיס - באמצעות מתאם
הרבנים בארה"ב שלכתחילה מיוצר לשםיש לזה הכשר של משהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים