האם יש כאן מישהו שהתנסה בתיקון דיסקונקי מזויף?

• הוסף לסימניות
הזמנתי כמה דוגמאות של דיסקונקי וזכרון מיקרו אסדי בנפחים גדולים -64/128 ג"ב מסין [במטרה לבדוק אותם לפני שאני מזמין כמות גדולה יותר, וכולם התגלו כמזויפים. הגשתי תלונה וקיבלתי את הכסף בחזרה]. הנפחים האמיתיים שלהם 8-20 ג"ב. הבעיה היא שכעת אי אפשר להשתמש בהם אפילו בגודל האמיתי שלהם, הם לא שומרים את החומר ששמים עליהם.
האם יש כאן מישהו שהתנסה בתיקון דיסקונקי והחזרתו לגודל האמיתי שלו?
אשמח להתעדכן ולהעזר במישהו שהתנסה בזה. אוכל אפילו לתת לו את הדיסקונקי כדי שיתקן אותם ולשלם משהו סימלי עבור כל אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1228038:
תנסה אם Partition Wizard Pro

לדוד תודה על תגובתך.
א. אם אפשר יותר הסבר. אתה מתכוין שאחלק את הדיסק וישאר החלק האמיתי שלו?
ב. האם התנסית בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1228038:
תנסה אם Partition Wizard Pro
לא צריך את pro.

בכל מקרה, אני הזמנתי 128 ג'יגה, והוא ב"ה עובד מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1228090:
לא צריך את pro.

בכל מקרה, אני הזמנתי 128 ג'יגה, והוא ב"ה עובד מעולה.

לפרסומון -
א. האם הכוונה שאשתמש בתוכנה על מנת לחלק את הדיסקונקי?

ב. מה שהזמנת 128 ג"ב - הוא קרוב לודאי מזויף. אם אתה רוצה להיות בטוח -
1. אם שילמת פחות מ- 50$ אין צורך בשום בדיקה, הוא מזויף.
2. אם שילמת יותר - תבדוק עם תוכנה שנקראת h2testw לוודא שאינו מזויף.
3. אם הוא מזויף - עצה שלי ושל רבים אחרים שהתנסו - אל תגבה עליו שום דבר שחשוב לך באמת! החומר נמחק. זה בדוק גם אצלי וגם אצל אחרים.

• הוסף לסימניות
א. לא, פשוט למחוק את המחיצה הקיימת וליצור חדשה.

ב. היה אחד של 250GB, שאכן הוא היה מזויף והחומר עליו נמחק והוא עשה בעיות, שלחתי אותו חזרה וקיבלתי את הכסף חזרה.
אבל את מה שיש לי עכשיו, בינתיים הוא מתפקד טוב, ואני מקווה שימשיך כך, לא נמחקו לי קבצים.
לא בדקתי בתוכנה האמורה, אולי אעשה זאת אח"כ.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1228104:
אבל את מה שיש לי עכשיו, בינתיים הוא מתפקד טוב, ואני מקווה שימשיך כך, לא נמחקו לי קבצים.
לא בדקתי בתוכנה האמורה, אולי אעשה זאת אח"כ.
תודה.

כל מקרה אל תכניס יותר מ-8 [ויש שהם 20] ג"ב, כי אז בודאי הוא מוחק קבצים כדי להטעין את החדשים. זה אופי הפעולה של DOK מזויף.

• הוסף לסימניות
תופעה מוכרת בקניה ממקורות לא אמינים בהם הם משנים את הערך של הנפח בקושחה לערך גבוה בהרבה מהשטח הפיזי. לרוב ניתן לתיקן דורש תהליך קצר של החלפת הקושה בגרסה מתאימה תוכל להשתמש בכלי chipgenius לזיהוי שני פרטים חשובים על ההתקן שלכם זיהוי ה- VID מספק אינפורמציה על הדגם וזיהוי ה- PID מספק אינפורמציה על השבב במידה והתוכנה זיהת את זה יש להוריד את הקושחה המתאימה מאתר היצרן לדגם שברשותינו ולשבצה בכונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה