התייעצות האם יש כאן מישהו שקנה בקבוצת רכישה והיה מרוצה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אבל זו הבעיה כשקונים לא יודעים כ"כ מי הרוכשים הנוספים
ובבחירות לועד גם לא כ"כ מכירים את המועמדים - ובפרט כשנגשים כל מיני אנשים נחמדים ואומרים לך לבחור בפלוני ואלמוני

• הוסף לסימניות
אני קניתי בקאנטרי רמות ובסוף הרווחנו הרבה כסף היה קצת מריבות וטענות מאנות וכו' מהעו"ד המהולל.
דרך אגב אתה לא עובד בחברת ד.ש אלא היה לךחברת בית הלל.
אצל כרמל בבית שמש היו מרוצים ואח"כ פחות.
והמדד העיקרי האם אותם אנשים שקנו שבים וחוזרים וקונים מאותו קבוצה או שלא.
אצל הרצברג הוא עובד אם משקיעים שהוא בוחר, וא"א להיכנס סתם לקבוצות שלו, והאמת שהוא כבר הפסיק לעבוד אם קבוצות.
אם בעלים של חברה ממליץ על פרויקט של עצמו תחת זהות שאולה מה זה אומר?
לכן הרצברג מצליח ומצופה שאם יש רווח של 800,000 וזה עסקה שווה שיפנו למשקיעים דבר שלא חסר בשוק
חבל לגבש קבוצה של אברכים ולגרום לכל הכאב ראש של קבוצת רכישה:giggle::unsure::unsure:

• הוסף לסימניות
אבל זו הבעיה כשקונים לא יודעים כ"כ מי הרוכשים הנוספים
ובבחירות לועד גם לא כ"כ מכירים את המועמדים - ובפרט כשנגשים כל מיני אנשים נחמדים ואומרים לך לבחור בפלוני ואלמוני
האמת שככה היה בפרויקט בקאנטרי רמות שהעו"ד היה גם חברת הניהול ואז הוועד היה אגריסיבי וחשדן

• הוסף לסימניות
זה גם אחת הבעיות במתחם בנדיקט שהעו"ד ליאור רוב הוא יו"ר דיקטריון חברת בנדיקט ששייכת לדן שם טוב ושות'
מצ"ב מסמך

קבצים מצורפים

• מתחם בנדיקט בע_מ _ MITHAM BENEDIKT LTD - 516292034.pdf
    KB 176.3 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
הנהלת האתר הנכבד "פרוג" - בבקשה שההודעה הנוכחית תישאר. אין כאן באמת שום דבר אישי כלפי אף חברה או קבוצת רכישה ספציפית. אעריך מאוד.

הדברים נכתבים שנייה אחרי שזוג יצאו מהמשרד שלי, אחרי שהרטיבו את השולחן בדמעות - ואין איך להושיע.
הדברים נכתבים באמת מתוך ניסיון כואב למשפחות אברכים שמוכרים להם סיפורים ואין להם מושג לאן הם נכנסים.

חברים יקרים – אני קורא עכשיו את התוכן שלכם שלאורך האשכול הנוכחי - ונדהם.

אתם פשוט מנותקים מהמציאות אז נעשה לכם קצת סדר.

אדם שפוי לא קונה בקבוצות רכישה, לא קונה קרקעות בלי תב"ע, לא קונה בלי ערבות חוק מכר.

אתם מעלים כאן "סיפורי הצלחה" אבל אתם שוכחים את סיפורי הכישלון ואת העובדה הפשוטה שכל הסיכון מוטל על הרוכשים בלבד והם אלו שמפסידים את הכסף.

אתם שוכחים שלזמן יש ערך ואם קבוצה סיימה בתוך 7 שנים אז הפסדתם כסף (אין פחות מזה).

אתם שוכחים שבמחיר ששילמתם בסוף יכולתם לקנות דירה מוכנה במועד שבו הצטרפתם לקבוצת הרכישה.

אתם שוכחים שמארגן הקבוצה רואה רק את עצמו ורק את כספו והאברך המסכן והתמים חושב שהמארגן הוא ר"מ בפונביז'.

אתם שוכחים שכל קבוצת רכישה מסתיימת במחלוקת וכאבי בטן.

אתם שוכחים שאתם הולכים כמו טווסים שמחים עד הגג על ההשקעה המופלאה אבל זה תמיד נגמר רע

אתם מדומיינים לגמרי.

• הוסף לסימניות
הנהלת האתר הנכבד "פרוג" - בבקשה שההודעה הנוכחית תישאר. אין כאן באמת שום דבר אישי כלפי אף חברה או קבוצת רכישה ספציפית. אעריך מאוד.

הדברים נכתבים שנייה אחרי שזוג יצאו מהמשרד שלי, אחרי שהרטיבו את השולחן בדמעות - ואין איך להושיע.
הדברים נכתבים באמת מתוך ניסיון כואב למשפחות אברכים שמוכרים להם סיפורים ואין להם מושג לאן הם נכנסים.

חברים יקרים – אני קורא עכשיו את התוכן שלכם שלאורך האשכול הנוכחי - ונדהם.

אתם פשוט מנותקים מהמציאות אז נעשה לכם קצת סדר.

אדם שפוי לא קונה בקבוצות רכישה, לא קונה קרקעות בלי תב"ע, לא קונה בלי ערבות חוק מכר.

אתם מעלים כאן "סיפורי הצלחה" אבל אתם שוכחים את סיפורי הכישלון ואת העובדה הפשוטה שכל הסיכון מוטל על הרוכשים בלבד והם אלו שמפסידים את הכסף.

אתם שוכחים שלזמן יש ערך ואם קבוצה סיימה בתוך 7 שנים אז הפסדתם כסף (אין פחות מזה).

אתם שוכחים שבמחיר ששילמתם בסוף יכולתם לקנות דירה מוכנה במועד שבו הצטרפתם לקבוצת הרכישה.

אתם שוכחים שמארגן הקבוצה רואה רק את עצמו ורק את כספו והאברך המסכן והתמים חושב שהמארגן הוא ר"מ בפונביז'.

אתם שוכחים שכל קבוצת רכישה מסתיימת במחלוקת וכאבי בטן.

אתם שוכחים שאתם הולכים כמו טווסים שמחים עד הגג על ההשקעה המופלאה אבל זה תמיד נגמר רע

אתם מדומיינים לגמרי.
אחרי הסכמה מלאה שזמן שווה כסף וחשבון מדויק של הריבית שהייתה יוצאת מהשקעה צמודת מדד, או הרווח משכירות של עשר שנים בקניית דירה מוכנה וכו' וכו', צריך לזכור דבר אחד, אנשים הם לא מכונות.

יש לי קרובי משפחה שקנו בקבוצת רכישה שתי דירות בבית שמש. הזמן לבניית הדירות הוכפל ואולי יותר, הם גם הוסיפו מאה אלף ש"ח לדירה, אבל הם קיבלו את הדירות בסוף, כל דירה הייתה שווה ברגע המסירה קרוב לכפול ממה שהם שילמו, בעיקר בשל הזמן הארוך שחלף, לכאורה הם הפסידו כסף. אם הם היו קונים שתי דירות חדשות מקבלן אז, היה להם גם שכירות על הזמן החולף, בחשבון סופי זה אולי לא שווה.

אבל, וכאן מגיע האבל הגדול, הם לא היו קונים בחיים שתי דירות מקבלן, לא היה להם את הכסף לעשות את זה, לא היה להם אומץ להמר כל כך על מחירי הדיור העולים, לא הייתה להם אפשרות לשלם את המשכנתא הזו.

הם לקחו קבוצת רכישה, מזערו את ההימור הכספי שלהם מאוד, ושילמו שזמן ששווה הרבה כסף, זו לא עסקה גרועה כל כך.

יכול להיות שהדבר המושלם הוא השקעה בשוק ההון, אולי מבחינה סטטיסטית זה שווה יותר מדירה. אבל זה דורש הימור שלא כולם מעוניינים או מסוגלים נפשית ופיננסית לקחת. קבוצת רכישה שמנוהלת היטב כמובן, היא הבטחה לחור בראש, מריחת זמן, כאב לב, ומה לא. אבל העלות הנמוכה בהתחלה מאפשרת למי שאין לו יכולת לרכוש דירה מקבלן, או אומץ להמר על מחיר של דירה מקבלן, לקנות דירה.

אם קבוצת הרכישה מנוהלת באופן כושל, או על ידי גנבים וכד' זה משהו אחר. אם יש ערבויות בנקאיות ומומחים מאחור לא נכון לשלול את זה לגמרי.

• הוסף לסימניות
למה 2 דירות מקבלן?
אם הם היו קונים דירה אחת מקבלן הם גם כן היו יותר מרווחים לעומת הקבוצת רכישה, לא?
לא. זה לקח עשר שנים אבל דירה אחת מקבלן הייתה עולה כיום כמו דירה אחת מקבוצת רכישה, כרגע אין הבדל בדירות. זה אומר שיש להם דירה מניבה נוספת בשווי 250000 ש"ח פחות או יותר. איזו שכירות הייתה מכסה להם את זה?

• הוסף לסימניות

יישר כוח

נשמח לשיתוף ,
באיזה תחום המשרד שלך ?
איפה הוא ממוקם ?
וכמובן , איך פונים אליך ?

תודה .

• הוסף לסימניות
כדאי שכל החכמים כאן [באמת] יטכסו עצה כיצד להציל את העדר. אני לא מתלוצץ וחלילה לא מזלזל. אני כואב.

• הוסף לסימניות
אנחנו גם קנינו בקבוצת רכישה
כמובן שלקח כפול בזמן וכפול במחיר
נסינו להתנחם שנשאר בסוף עם שני דירות אך לא יכלנו לעמוד בהחזרים החודשיים הגבוהיםעל שני דירות פלוס שכירות
אני מסכים שיש יתרון קל לקבוצת רכישה שכיוון שזה לוקח הרבה זמן אז יש פריסת תשלומים רחבה :giggle:
אבל זה לא מצדיק את ההשקעה ועד כמה שכבר יודעים שזה הימור וקפיצה למיים עדיף לעשות את זה בצורה בטוחה בחוף מוכרז עם מציל
לא לשכוח שהאקמול והאופטלגין לכאבי הראש גם עולה כסף

• הוסף לסימניות
חברים - עדכון חם בנוגע לקבוצת הרכישה בבנדיקט.

אז כבר אמרנו שקבוצות הן בלתי צפויות ועכשיו מסתבר כי מחנוכה ועד היום עלו המחירים בקבוצת הרכישה בבנדיקט בעוד 300,000 שקל !!!!!!.

המדהים הוא שבזמן שאני הקטן יודע את זה המארגנים עוד לא הודיעו את זה לחברי הקבוצה.

אז מה היה לנו - דירת 4 חדרים של 85 ב-2.6 מיליון שקל לעוד שנתיים שבמועד שהם רכשו את הקרקע (2020) היא עלתה 2,100,000 ???

מי יתן את הדין על זה ?

חד גדיא חד גדיא.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי לא מספיק לקנות בקבוצת רכישה ושיצא סביר
כי על סיכון גבוה צריך גם סיכוי גבוה

• הוסף לסימניות
אין לי כל קשר ל Shainec.
אין לי זמן חלילה להתלוצץ.
לגבי שיתוף פעולה - אצור עמך קשר. תבורך

• הוסף לסימניות
אין לי כל קשר ל Shainec.
אין לי זמן חלילה להתלוצץ.
לגבי שיתוף פעולה - אצור עמך קשר. תבורך
מעניין שעוד לא יצרת קשר
סתם שתדע , בכלל לא התכוונתי לשיתוף פעולה
גם לא בטוח שיש לי במה ...
אני סך הכל איש פשוט

רק התכוונתי שתשתף אותנו על מנת שכולנו נחכים
פשוט באיזה תחום המשרד שלך , והיכן הוא . ואיך אפשר ליצור קשר עם המשרד שלכם ?

כי אם יצאו ממנו זוג עם כל כך הרבה דמעות
אז ברור שכדאי לשתף את כולם באיזה תחום אתם עוסקים במשרד שלכם
ואיך ניתן לפנות אלים , כדי שתוכלו לסייע לאנשים כשעדיין כן ניתן להציל
ושחס ושלום לא יגיעו עוד זוגות למצב של " הרטבת השולחן בדמעות"

• הוסף לסימניות
עוד פעם התחלנו הרי היה כל כך יפה וכל נחמד השיח המכבד באתר ובאשכול זה, למה אתה שוב פותח כדי שיהיה התקפות מכל עבר.
למה אתה משחק משחק תמים משתיק את הכל ושוב עולה למתקפה.
אם יש לך ענין אם הבעלים של מתחם בנדיקט, אם יש לך השגות עליהם, נא תתבע אותם לדין תורה , או לבית משפט או לאיפה שאתה רוצה ותעזוב את הפורום הזה לכל הרוחות כאן מדברים בכבוד לא מלכלכים לא מדמיינים ולא בונים על אחרים.
בבקשה מהאתר להוריד כל מודעה שמלכלכת

• הוסף לסימניות
@הרוכש דירה ברמה ד'
הנושא הקודם ננעל מחר אני ו @ברנדוויין יושבים לאכול טשולנט בהדר גאולה בשעה 23 ושם נמכור לכם חלומות בעמק יזרעאל והסבר על ״הוועד לעסקאות כזב״ גם גדולי המוצים יהיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה