האם יש כזה דבר לחסום דיסק שמע מהעתקת השירים שבו?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעתיק קובץ מדיסק למחשב, בדיסק אני מפעילה אותו כרגיל, ובמחשב- הקובץ המעתק לא פועל
מדוע?
ידוע לי שזו שלקחתי ממנה את הדיסק היא ריתמיקאית ובדרך כלל חוסמת את הדיסק, היא מרשה לי להעביר את הקבצים במייל, אבל אי אפשר לפתחם
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מעתיקים דרך האופציה שנמצאת בתוך נגן המדיה פלייר

• הוסף לסימניות
זה דיסק שמע, המחשב לא מכיר את הקבצים. כפי שכתבו מעליי, יש להעתיק את הקבצים דרך אופציית העתקה מתקליטור. ניתן להגדיר שיהיה mp3 או כל פורמט אחר.

• הוסף לסימניות
כן, זה מה שעשיתי כשראיתי שאין תגובות, אבל סתם שאלה, מה עזר לה שהגנה על הקבצים?

• הוסף לסימניות
היא לא הגנה. ככה זה כל דיסק שמע.

• הוסף לסימניות
באופן ההעתקה ישנה אופציה הגן על מוסיקה מפני העתקה זה רק שמעתיקים שצורבים אין אפשרות הגן על הדיסק!

מה שעשית כנראה שהעתקת בטעות ולחצת על הגנה של הקבצים
תעתיקי מחדש עם ביטול האופציה הזו

• הוסף לסימניות
ואולי קודם יש לעשות המרת קובץ CDA
לMP3
או כל קובץ שמע אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה