דרוש מידע האם יש כזה דבר למחוק מייל שכבר נשלח עם קבצים בטעות לנמען אחר ?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע רעיונות למחיקת מייל ששלחתי בטעות למישהו עם מסמכים אישיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם שלחת בדקות האחרונות יש אפשרות למחוק:
1700402971875.png

• הוסף לסימניות
אצל מי זה מוחק אצלי או גם לנמען שנשלח אליו המייל ?

• הוסף לסימניות
אם שלחת בדקות האחרונות יש אפשרות למחוק:
צפה בקובץ המצורף 1502532
אני ניסיתי למחוק אחרי חצי דקה כבר לא היתה אופציה.
לגבי השאלה מה עושים, יש כאלו שיציעו לבקש למחוק, אבל אצלי הפאדיחה היתה גדולה מידי ופשוט התעלמתי ואני מצליחה להתעלם/ולהעלם כבר כמה שנים, מאמינה שהיא שכחה כבר אבל לא אני.

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם אצל הנמען הוא מוחק
אני ניסיתי למחוק אחרי חצי דקה כבר לא היתה אופציה.
מעניין אצלי נותן גם אחרי כמה שעות
אולי באמת מוחק רק אצלי? :unsure:

• הוסף לסימניות
פעם מישו העלה כאן אפשרות לעשות שכל מייל
ישלח לאחר זמן מסויים ולא מיד{כמו תזמון שליחה}
שאז יש זמן אח"כ לחשוב ולהתחרט...

• הוסף לסימניות
ניתן בהגדרות המייל להגדיר תוך כמה זמן יהיה אפשר לבטל,
נראה לי המקסימום זה דקה

• הוסף לסימניות
אפשר אולי לבקש ממישו שנמצא שם במייל הזה ...
או לשלוח מייל נוסף, שהמייל הקודם היה בטעות ונא למוחקו, והנה המיל המתוקן.... (כך לאחרונה ראיתי מישו שעשה במייל ששולח לרשימת תפוצה....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה