שאלה האם יש כלל אצבע למחיר לבנייה קלה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

יש לי חצר כ50 מ''ר שאני רוצה לבנות עליה יחידת דיור מבנייה קלה יש כבר 2 קירות (של אבן חיצוני)
האם יש כלל אצבע לדעת מה המחיר למטר (כולל כל כמו: מים חשמל אינסטלציה וכו')
(בבנייה רגילה תמיד מחשבנים - תלוי איזה איזור - אבל בערך 6000 ש''ח למטר, מה עם בנייה קלה)
וכן אם כבר ;), אשמח ל2 סוגי במחירים. 1. כמה עולה קבלן שעושה לך את כל העבודה 2. כמה יעלה אם אני בעצמי ילמד את הדברים ואקנה לבד את החומר ואני יביא פועלים על יומית שהם יבנו
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח ל2 סוגי במחירים. 1. כמה עולה קבלן שעושה לך את כל העבודה 2. כמה יעלה אם אני בעצמי ילמד את הדברים ואקנה לבד את החומר ואני יביא פועלים על יומית שהם יבנו
לא בניתי בניה קלה
אבל באופן כללי נחשב שהקבלן מוסיף בערך שליש על העלויות, רק שאתה צריך לבדוק שיש גמחים מתאימים לכל כלי עבודה שתצטרכו כי אחרת זה יכול להיות מאוד קשה להשיג דברים מסוימים.

• הוסף לסימניות
איזה עובי אתה מחפש יש רצפה? בטון קרמיקה? הקירות שיש כבר חלקים מצופים? במה? ואין בעיה עם רוב הכלים זו עבודה קלה ופשוטה לבעלי רקע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה