האם יש לאורגניסטים צורך בסאונדמן לאירועים קטנים?

• פותח הנושא 80108
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי להתעניין האם יש כיום ביקוש לאיש סאונד גם לאירועים קטנים, החל מבר מצוה, ש"ב, אירוסין וכדו' וכלה באירועי מעגל השנה, שהם- חנוכה, פורים, ל"ג בעומר, סוכות...
לענ"ד זה עניין ששייך רק לאורגניסטים שיש להם ציוד הגברה משלהם...

• הוסף לסימניות
אם יש בעיה טכנית שיש לפתור אותה - צריך מישהו שיידע לעשות את זה.
וגם - לחבר את הציוד בהתחלה, ולכוון את המיקרופון.
אבל לעניין זה מספיק מישהו עם חוש טכני טוב, וקצת התמצאות.

• הוסף לסימניות
זה הרבה פעמים תלוי במקום האירוע...
אם האירוע הוא במקום שדורש 'קצת' ציוד... יותר קל לתפעל.
כשהאירוע במקום גדול או מקום פתוח - לא כל קלידן בעל שמיעה טובה וחוש טכני יוכל לתפעל...

• הוסף לסימניות
זה משנה כמה האורגניסט מבין באיך צריך להישמע סאונד, לפעמים גם שמים מיקרופון ואז ממקמים את ההגברה בצורה שלא תעשה פידבק ואז אי אפשר באמת לשמוע איך נשמע הסאונד אם אתה מאחורי הרמקול..
בסוף זה תלוי כמה תקציב יש לאירוע וכמה חשוב לאורגניסט האיכות של הסאונד, אני אישית שם את הרמקול מאחוריי גם כשיש מיקרופון ומסתדר עם זה, אבל באמת אין כמו לנגן כשאתה רגוע שיש לך סאונדמן שאתה יכול לסמוך עליו, הנגינה היא אחרת..

• הוסף לסימניות
זה משנה כמה האורגניסט מבין באיך צריך להישמע סאונד, לפעמים גם שמים מיקרופון ואז ממקמים את ההגברה בצורה שלא תעשה פידבק ואז אי אפשר באמת לשמוע איך נשמע הסאונד אם אתה מאחורי הרמקול..
בסוף זה תלוי כמה תקציב יש לאירוע וכמה חשוב לאורגניסט האיכות של הסאונד, אני אישית שם את הרמקול מאחוריי גם כשיש מיקרופון ומסתדר עם זה, אבל באמת אין כמו לנגן כשאתה רגוע שיש לך סאונדמן שאתה יכול לסמוך עליו, הנגינה היא אחרת..
לענ"ד אני סאונדמן שמתאים לאירועים קטנים.. אני לא אלוף, אבל באירועים קטנים אני מסתדר מצויין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה