עזרה האם יש לאכוף אי הגעת ילדות עם ראשים נגועים למוסדות החינוך

חוק שימנע הגעת ילדות נגועות בכינים למוסדות הלימוד. יישום החוק ייעשה ברגישות ובעדינות. דעתך?

• בעד. כך נמגר את המטרד סופית, כמו בארה"ב ובמדינות נוספות

• נגד. אין סיבה לנקוט באמצעי קיצוני כל כך. אפשר להסתפק בהסברה ציבורית נרחבת.

• אין לי דעה. אני מצביע בסקר רק כדי לראות את התוצאות.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
סיפור/אנקדוטה שמן הסתם כבר הבאתי פעם, אבל אי אפשר שלא להביא שוב כדי לחדד על

ברוסיה פרסמו ש99% מהעם בעד השלטון, תמה התושב - "מעניין שאני תמיד פוגש רק את אותו אחוז אחד?!"
וד"ל.
ובעניין הכללת ה20% - אולי במקום לתת להם כותרת שנוטה ל'מזניחה' נאמר ש'הם אלה שלא טעמו מתבואת השיגעון'?
עניין של הגדרות.

1. אין קשר בין הבדיחה הרוסית (המוצלחת), למציאות באשכול זה. הסקר היה אנונימי באופן מוחלט. 77% מבעלי הדעה בו, הביעו את דעתם. את יכולה כמובן להתעקש שכולנו משוגעים, זה לא ישנה את המציאות ואת האחוזים, שנקבעו בידי האלגוריתמים של האתר ומשקפים בדייקנות את כמות המצביעים.
2. איזו כותרת של 'מזניחה' נתתי?

זה שלא רוצים -זה התקדמות.
אבל מה לעשות - שזה בלתי נמנע???

לדעת ה-80%, זה נמנע בהחלט.
על כך הדיון כאן, איך יהיה אפשרי לעשות זאת בצורה הכי נכונה אנושית, רגשית ומעשית.

מי ששרדה עד כאן...

כשסבתא שלי מצאה כינים לילדות שלה. סבא שלי הלך לבית מרקחת שבעל הבית שלו מיודד איתו ובקש מסרק סמיך מאחורה. בשקט. כי כינים היה דבר של מוזנחים. של מעברות.
יותר גרוע מלקנות היום כדורי לרפואת הנפש.

מאז זרמו מים רבים בירקון.

היום כינים הן כינים. והגיע הזמן להתייחס אליהן בענייניות.
בלי חרדות עצומות של פגיעות. פתק במעטפה סגורה.
לא להעליב.
לא לפגוע.
לא לזלזל.
לא לשפוט.

ליידע. ולדרוש טיפול.
ולהציע חלופה במקרה של נבצרות.

האחוזים גבוהים יותר - 77% בעד, מתוך בעלי הדעה.
23% נגד.

אמרה לי היום חברה, נבונה ואינטלגנטית, שסיפרתי לה על הסקר ועל כך ש-80% בעד החוק:
"אני ב-20%".
"מה?!" שאלתי.
"כן. אין לי כוח לסרק כל פעם, ובטח שלא עד הסוף. מדי פעם כשהמצב חמור אני מסרקת קצת".
ובקיצור: לטענתה, ה-20% המתנגדים אלו אמהות כמוה, שלא חושבות שממש קריטי לנקות לילדות את הראש.

אין לי בעיה עם זה - רק עם העובדה שחלקן מתעטפות בכסות של 'רגישות לזולת' ו'מה יהיה עם ילדות מבתי רווחה שאין מי שיסרק אותן', ומנסות להפוך את מצדדות החוק ללא רגישות, כביכול.
התעלתה על עצמה פלונית שהשוותה את הרעיון ל'תקופות אפלות בהיסטוריה'.

אז אפשר להירגע, כולם רגישים ואצילי נפש, הן המצדדים והן המתנגדים, כולם רוצים שילדות ייפגעו כמה שפחות. השאלה רק, איך עושים את זה. על כך הדיון.

(לדעתי, לא כל ה-20% המתנגדים הן אמהות שאין להן כוח לסרק. מניחה שיש שם גם כמה שאין להן ילדות בגיל המתאים, ואין להן מושג מה זה סבל יומיומי לילדה ולאמא, מסירוק חוזר.)

מכירה הרבה כאלה
בגן של ילדי היה ילד עם גן חיות רציני בראש וכשהגננת דברה עם האמא ע"כ היא הצהירה בגאון שהיא לא מטפלת בזה
אני לא מבינה בכלל איך ילד יכול להיות רגוע כשיש לו מכרסמים במוח
יש לי בן שכשיש לו כינה הוא מרגיש ומיד מספר לי ואז זוכה לטיפול (ושאר אחיו)

ושתדעו לכן כולן, אני שונאת את היצורים הדוחים האלו עוד משחר ילדותי (והייתי מלאה בהם)
אמא שלי לא סברה שיש לחפוף ולסרק כל יום ופעם ב... היינו זוכות למריחה של חומרים איומים בראש (גם נפט) ונקיון כללי
עד לפתק הבא מהאחות, איפה היא היום????? הלוואי שתחזור!!

איך יהיה אפשרי
לא רוצה חלילה לקרוא תיגר ו/או להישמע חצופה לדעת רבים כל כך. אבל-
למה זה אפשרי????????
רבונו של עולם?
סולם ערכים!
באמת, בכנות. לא כדי להיות צודקת. כי תועלת רווחית ודאי תצא לי מזה יותר. אבל איך אנחנו יכולות?
כואבת.
כן.
ואולי תגידו שנסחפתי.
אבל כאחת ששומעת הרבה על ילדים שנדחו בעבר - לא מסוגלת לקבל.

(לדעתי, לא כל ה-20% המתנגדים הן אמהות שאין להן כוח לסרק. מניחה שיש שם גם כמה שאין להן ילדות בגיל המתאים, ואין להן מושג מה זה סבל יומיומי לילדה ולאמא, מסירוק חוזר.)
וזה את כן חושבת שאין מציאות
שיש אמהות שיש להן כם כח לסרוק
ויש להן כן ילדות בגיל המתאים
ויש להן כן מושג לסבל היומימי לילדה ולאמא מסירוק חוזר

ובכל זאת היא נגד החוק

ובכל זאת היא נגד החוק

מניחה שיש כאלו.

לא רוצה חלילה לקרוא תיגר ו/או להישמע חצופה לדעת רבים כל כך. אבל-
למה זה אפשרי????????
רבונו של עולם?
סולם ערכים!
באמת, בכנות. לא כדי להיות צודקת. כי תועלת רווחית ודאי תצא לי מזה יותר. אבל איך אנחנו יכולות?
כואבת.
כן.
ואולי תגידו שנסחפתי.
אבל כאחת ששומעת הרבה על ילדים שנדחו בעבר - לא מסוגלת לקבל.

העלו כאן רעיונות רבים, איך יהיה אפשרי לעשות זאת בלי לפגוע בילדות:
מעטפות סגורות וחתומות, שיחה טלפונית אחה"צ של המורה להורים, ליידי לייס שתמומן ע"י המערכת לכאלו שהוריהן לא מטפלים מכל סיבה שהיא, ועוד ועוד.

סולם ערכים!
סולם ערכים!
סולם ערכים!

(גם אני יודעת לכתוב 'סולם ערכים' ולשים סימן קריאה בסוף!)

ובכל זאת היא נגד החוק

כשהחוק הזה יהיה
כל אמא,(גם זו שלא תמיד מקפידה לסרק, או לא מקלחת כל יום)
תעדיף לסרק מאשר להישאר עם ילדתה בבית ולהפסיד יום עבודה בגלל זה וכו
ולענין הסבל של הילדה, נראה לך שעדיף לה להיות דחויה במשך כל שנות הלימודים (מנסיון מר) מאשר להשלח הביתה, לקבל טיפול ולהיות כאחת הילדות?

כשהחוק הזה יהיה
ולענין הסבל של הילדה, נראה לך שעדיף לה להיות דחויה במשך כל שנות הלימודים (מנסיון מר) מאשר להשלח הביתה, לקבל טיפול ולהיות כאחת הילדות?
אבל למה נראה לכן שאם הילדה תישלח הביתה מישהו ינקה אותה?!?!?!
וגם אם כן, לאחר יומיים הכל יחזור.. אז שוב ישלחו הביתה?!?

באמת????????
לא ידעתי שאת יודעת לכתוב!!!;)
ואני מגיבה בנחמדות - סתם כי נחה עלי הרוח!:mad:

יש לי הרגשה שמנסים לכפות כאן כביכול דעה מסוימת ומה שלא תגידי יכסחו אותך...

אוקיי.
החלטתי ללכת לקיצוניות השניה.
והחוק החדש:
ילדה שתתיפס ועליה רחשת של כינים - תסולק מידית!
כי:
אם יש כינה-
היא (הילדה! וגם הכינה.) נהיית דחויה
או שנשלחת לביתה
ו-חוזרת שוב נגועה
אז-חבל להחזיר אותה.

רעיון מקסים לטעמי!

שום דבר לא יחזור אחרי יומיים, זה מה שאנחנו מנסות להסביר כאן 17 עמודים ללא הצלחה :(

כי אם כל הכיתה נקיה, ואף אחת לא נכנסת לבית ספר עם ראש נגוע - לא נדבקים אחרי יום ולא אחרי יומיים, כי אין ממי להידבק.

אם לא ינקו לא ישלחו (ואם זו תהיה ילדה מבית כ"כ עלוב, יהיה בחוק סעיף שיקבע משהי מטעם בי"ס שתנקה, נגיד)
ואיך יחזור אחרי יומיים אם כל הבנות יהיו נקיות?
זה בדיוק מה שנקרא - למגר

יש לי רק ילדה אחת ( ובנים שאף פעם לא היו נגועים במכת כינים הזו) איתה אני משתגעת !! כל יום מנקים וזה חוזר!!
ובאמת איך אפשר לדעת אם הילדה '''מטופלת' או 'מוזנחת' כי זה אותה תוצאה בתכלס.שתיהן נגועות זו מהזנחה וזו מהדבקות !

כשהחוק הזה יהיה
לא דברנו על מקרים של אמהות שמזניחות (גם על זה אפשר להתווכח)
אבל תראי גם באשכול השכן של הכינים, כמה אמהות מחפשות עצות יעילות ולא מצליחות לנקות סופי
אז למה מגיע עונש לילדה כזאת ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה