עזרה האם יש לאכוף אי הגעת ילדות עם ראשים נגועים למוסדות החינוך

חוק שימנע הגעת ילדות נגועות בכינים למוסדות הלימוד. יישום החוק ייעשה ברגישות ובעדינות. דעתך?

• בעד. כך נמגר את המטרד סופית, כמו בארה"ב ובמדינות נוספות

• נגד. אין סיבה לנקוט באמצעי קיצוני כל כך. אפשר להסתפק בהסברה ציבורית נרחבת.

• אין לי דעה. אני מצביע בסקר רק כדי לראות את התוצאות.

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
קראתי קצת מן האשכול...
הצבעתי בעד האפשרות הראשונה,
ולכל המרחמות על הילדות המנודות, אתן מוזמנות אלי הביתה לצפות בילדתי המתוקה בת השלוש שבכל ערב יושבות שתינו טרוטות עיניים ל"זמן איכות" של הוצאת הכינים.
היא פשוט אומללה! אני לא טובה בזה... זה לוקח המון זמן, שעת השינה שלה מתאחרת וזה פוגם בערנות שלה ביום שלמחרת....
תמיד אני חושבת על האמהות הנחמדות של ילדות הגן שאם היו משתדלות יותר זה בטוח היה נמנע.

כמובן כמובן שישום החוק יעשה בעדינות וברגישות.
נכון להיום. היחס אלי שכינים דוחות ומגעילות אותי ולילדתי הרכה והענוגה הוא ממש לא רגיש ועדין....

נערך לאחרונה ב:
יאללה, יש היימישע טיילערס, יהיו גם היימישע לייסס!
אני אישית מוכנה לשלם למי שתעזור לי בעניין.
הבנות שלי עם שיער בהיר ולא סבוך ונדבקות כל הזמן. מאחר וילדים עם קושי בוויסות סובלים כפליים בשעת האיכות הזו, החגיגות אצלנו מרקיעות שחקים. נראה לי שאפילו האסי אלפיים אצלנו בוכה.
מודה ומתוודה שהיו שלבים שהרמתי ידיים. זו היתה מלאכה מפרכת כבניית ערי מסכנות.

אגב, כל המפנות לרווחה, הרווחה לא עוזרת בכלום למשפחות נורמטיביות שנקלעו לקושי. בתקופת שמירה ברמת סיכון גבוהה, טרום לידת תאומים, יעצו לי לפנות לרווחה כדי לקבל קצת עזרה (נאמר לי שלנשים בשמירה יש אפשרות לקבל עזרה במשק בית). ברווחה הערימו כזו בירוקרטיה שעייפה אותי כמו... כמו פליית כינים.

דווקא אצלנו פרסמו לפני שנים על שרות כזה, כנראה הפסיקו מחוסר ביקוש.

אללה, יש היימישע טיילערס, יהיו גם היימישע לייסס!
אם הייתן יודעות מי המתנדבות אצלנו לעבודה הזו
רק אומרת שמדובר בנשים מכובדות מאד, חלקן מבוגרות שעושות זאת בהתנדבות
מהסיבה שיש להן כסף יותר מכל כיני ישראל ומצריים.
אבל בשביל שהציבור יתחיל להפנים שזו לא עבודה בזויה הייתי מייעצת שכל מי שחושבת על הכיוון עליה לעבור קורס קצר כולל תעודות
כך שהיא תוכל להשוויץ: הוצאתי דיפלומה ממשרד החינוך בנושא רחשין על הראשין. (או לומשנה מה)

אם הייתן יודעות מי המתנדבות אצלנו לעבודה הזו
רק אומרת שמדובר בנשים מכובדות מאד, חלקן מבוגרות שעושות זאת בהתנדבות
מהסיבה שיש להן כסף יותר מכל כיני ישראל ומצריים.
אבל בשביל שהציבור יתחיל להפנים שזו לא עבודה בזויה הייתי מייעצת שכל מי שחושבת על הכיוון עליה לעבור קורס קצר כולל תעודות
כך שהיא תוכל להשוויץ: הוצאתי דיפלומה ממשרד החינוך בנושא רחשין על הראשין. (או לומשנה מה)
רחשין בישין ומבאישין על הראשין

אוי לא!!
אני מנסה להאהיב את המקצוע הזה;)
כן?
מוזמנת להוות דוגמא אישית ולפתוח את קורס "פלייה מקצועית".
הלומדות תקבלנה מילגה מהמשרד להגנת הסביבה. מקווה שאלה שם מהזכויות למען החי - לא יעשו קטסטרופה על ההשמדה ההמונית.
ותראו איך ייצור כל כך קטן - מאיים על אדם כל כך גדול...

אולי יפתחו להם בקרוב שמורת טבע, בקצב הפתרונות שהוצעו כאן...

כן?
מוזמנת להוות דוגמא אישית ולפתוח את קורס "פלייה מקצועית".
הלומדות תקבלנה מילגה מהמשרד להגנת הסביבה. מקווה שאלה שם מהזכויות למען החי - לא יעשו קטסטרופה על ההשמדה ההמונית.
ותראו איך ייצור כל כך קטן - מאיים על אדם כל כך גדול...
אני מוכנה בכייף לחלק מלגות לזכאיות.

כינים לא קשורות לרווחה
משום מה יש אמהות שלא מצליחות או שלא מודעות מספיק לנקיון
אני לא תמיד מבינה את זה
אם אני תוספת כינים לאי מי מהילדים אני לא מניחה לו
ולכל בני הבית עד שאחרון הכינים לא יהיה בחוץ

אני נתקלת במשפחות שאני מצלמת
עם בגדים יפים ומושקעים מקידי שיק ומזארה
כמה זוגות נעלים חדשות
וקשתות וכיפות לכל בגד ב50 שקל
משפחה שמשקיעה 1500 שקל בצילומים
ו.....

כל רגע בצילומים אחד הילדים מרימים את היד לראש לסדרת גירודים :eek:
אני בדרך כלל עוזרת לסרק את הילדים
אה כן זה דוקא סוג אמהות שגם אין להם מושג איך עושים קוקו בלי קרבולות
וממש בא לי לפלות שם את הכינים שקופצות לעומתי.
אני לא רוצה לבייש את האמא.

זה גם סוג אמהות שלא כל כך שמות לב אולי שיש לילד
נזלת קצת יבשה בתוך האף
או קצת צהוב בריסים מנזלת שהתייבשה לילד בלילה
והציפורניים גם לא יהיו גזורות

בקיצור זה חוסר מודעות לנקיון :(

כינים לא קשורות לרווחה
משום מה יש אמהות שלא מצליחות או שלא מודעות מספיק לנקיון
אני לא תמיד מבינה את זה
אם אני תוספת כינים לאי מי מהילדים אני לא מניחה לו
ולכל בני הבית עד שאחרון הכינים לא יהיה בחוץ

אני נתקלת במשפחות שאני מצלמת
עם בגדים יפים ומושקעים מקידי שיק ומזארה
כמה זוגות נעלים חדשות
וקשתות וכיפות לכל בגד ב50 שקל
משפחה שמשקיעה 1500 שקל בצילומים
ו.....

כל רגע בצילומים אחד הילדים מרימים את היד לראש לסדרת גירודים :eek:
אני בדרך כלל עוזרת לסרק את הילדים
אה כן זה דוקא סוג אמהות שגם אין להם מושג איך עושים קוקו בלי קרבולות
וממש בא לי לפלות שם את הכינים שקופצות לעומתי.
אני לא רוצה לבייש את האמא.

זה גם סוג אמהות שלא כל כך שמות לב אולי שיש לילד
נזלת קצת יבשה בתוך האף
או קצת צהוב בריסים מנזלת שהתייבשה לילד בלילה
והציפורניים גם לא יהיו גזורות

אני חושבת שבנקודה הזו, מערכת החינוך מפספסת.
כבר כתבו על כך באשכול.

כשאמא שלי היתה ילדה ונערה (היא כבר בגיל פנסיה), היו במערכת החינוך שיעורים בכלכלת בית שכללו ניהול מטבח וניהול משק בית. הן אפילו למדו איך לסחוט סמרטוט באופן יעיל. גם תלמידות נבונות נתרמו מן השיעורים הללו. היום משום מה רואים פחיתות כבוד במקצועות האלו. חבל שכך.

גם בבתים מעולים ומאד מתפקדים יש דברים שלא בסף המודעות כי אף פעם לא למדו עליהם. כל מיני פרטים קטנים בתחום הייגינה וניהול הבית, שאם מישהו רק היה מסבר את האוזן בצורה עניינית, היתה באה להם רווחה גדולה. אני עצמי לא יודעת כל מיני דברים ולפעמים מתביישת לשאול.

זה אפילו לא תמיד חוסר מודעות.
כמו חוסר אבחנה.

העולם עשוי מסוגים שונים של בני אדם.
ויש כאלו רחפנים יותר שפחות שמים לב לצדדים הפיזיים הגשמיים.

אבל הם יכולים לרכוש את זה. 'אין ברירה' עוזר הרבה לרכישת הכלים.

להפך, כתבתי שחברה מה-20% אמרה לי את זה (שה-20% הן כמותה), וציינתי שלדעתי היא לא צודקת.
הסקר נקי מאד - אף אחד לא יכול לדעת מה הצבעת, חוץ מעכבר המחשב שלך. ויש בו את האפשרות השלישית, לאלו שאין להן דעה מסויימת.
הסקר נקי, אבל לא מדוייק, שכן לו הוצעו בו אפשרויות אחרות, רדיקליות פחות מאשר כותרת האשכול "אי הגעת בנות".
אפשר להסתפק בליידי לייס, באחות בית ספר, או סתם בעצם הדבר שהנושא הזה של כינים יוטל באופן רשמי ומוצהר על אחריותו של בית הספר, מה שלא קרה עד היום.
והאפשרויות הללו יכולות להיות יעילות יותר.

ד״א תופעת הכינים יכולה להתחיל גם בגיל שנתיים ומטה... כך שהתופעה לא רק בגילאי בית ספר..
גיל שנתיים הוא גיל מאוד מאוחר להתחיל להדבק....
אצלנו קרה פעם שהקטנצ'יק (בן 4 חוד') חזר מהמעון והיה לא רגוע כלל...
חשבנו שכואבת לו האוזן כי הוא משך אותה כמה פעמים והיה ממש עצבני.
בסופו של דבר לאחר ליטופים רבים בראש, בניסיון להרגיעו- הבחנו בנחמה'לה קטנה שנצמדה לו לראש. ברגע שהיא הוצאה מראשו - הילד חזר להיות רגוע ובא לציון גואל!
ולא תרגידו שיש לו רעמת שיער. הוא יותר קרוב להיות קירח. ועדיין- חברים מגיעים לטייל שם...

אז זה ממש לא קשור לגיל.

לא ישכח את הטראומה,
כשיצאנו לפדיון הבן של הבכור שלי
מצאתי לו כינה על הראש.
מתנה נרגשת כנראה מאחד הדודים באזור :mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה