האם יש לי וירוסים מסתוריים?

• הוסף לסימניות
1- בחצי מהחיפושים בגוגל מופיע לי הדף הבא:
המערכות שלנו זיהו תנועה חריגה המגיעה מרשת המחשבים שלך. דף זה בודק אם באמת אתה הוא זה ששולח את הבקשות, ולא רובוט (אין WIFI פתוח, ואין לי גלשיה חריגה או תוכנות חריגות)
2- מידי פעם קופצת הודעה על חיבור רמקולים מחדש ואחרי כמה נשיות על ניתוק. ניסתי כמה רמקולים וההודעות ממשיכות לקפוץ מידי פעם.

בבעלותי נוד32 מותקן ומעודכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2473796:
1- בחצי מהחיפושים בגוגל מופיע לי הדף הבא:
המערכות שלנו זיהו תנועה חריגה המגיעה מרשת המחשבים שלך. דף זה בודק אם באמת אתה הוא זה ששולח את הבקשות, ולא רובוט (אין WIFI פתוח, ואין לי גלשיה חריגה או תוכנות חריגות)
2- מידי פעם קופצת הודעה על חיבור רמקולים מחדש ואחרי כמה נשיות על ניתוק. ניסתי כמה רמקולים וההודעות ממשיכות לקפוץ מידי פעם.

בבעלותי נוד32 מותקן ומעודכן.

1 קופץ לי גם המון

היום ניסתי לגלוש בסתר, ונדרשתי לזיהוי תמונות ארוך ארוך... עד שהתיאשתי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע במה הבעיה?

• הוסף לסימניות
בעבר זה קרה למשתמשי נטפרי, אתם מסוננים ע"י נטפרי?

• הוסף לסימניות
זה קורה הרבה למשתמשי רימון-אתרוג

• הוסף לסימניות
בדר"כ זה קורה לגולשים על ספק כשר מכיוןן שמטבע הדברים ספקים קטנים מנתבים את הגלישה כך שיש לכמה אנשים אותו כתובת IP.. ניתן לפנות לספק כדי לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
רימון

• הוסף לסימניות
כל הספקים המסוננים (NF רימון אתרוג וכדו ) משתמשים בשרתים מתווכים (פרוקסי בלעז) שבעצם הם אלו שמחוברים לרשת , ומעבירים ללקוח רק את החומר המסונן.
מטבע הדברים גוגל רואה אותך דרך ה IP של שרת הפרוקסי , שבו מחוברים עשרות או מאות אנשים בו זמנית יחד איתך . זה גורם לתנועה חריגה מאוד בשעות העומס בשירותי החיפוש ולכן המנוע של גוגל חושד שמדובר בפעילות רובוטית לא לגיטימית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2475655:
כל הספקים המסוננים (NF רימון אתרוג וכדו ) משתמשים בשרתים מתווכים (פרוקסי בלעז) שבעצם הם אלו שמחוברים לרשת , ומעבירים ללקוח רק את החומר המסונן.
מטבע הדברים גוגל רואה אותך דרך ה IP של שרת הפרוקסי , שבו מחוברים עשרות או מאות אנשים בו זמנית יחד איתך . זה גורם לתנועה חריגה מאוד בשעות העומס בשירותי החיפוש ולכן המנוע של גוגל חושד שמדובר בפעילות רובוטית לא לגיטימית.

מצויין.
לגבי הרמקולים יש לך רעיון כלשהו?

• הוסף לסימניות
הרמקולים מחוברים בחיבור הקדמי ? או באחורי ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מותקן לך דרייבר מסודר ?
- במנהל התקנים תחת התקני שמע מה מופיע ?

- האם ניסית רמקולים אחרים ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2475742:
מותקן לך דרייבר מסודר ?
- במנהל התקנים תחת התקני שמע מה מופיע ?

- האם ניסית רמקולים אחרים ?

כן, ברור.

כן.

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
שאלה מוזרה....

חיברתם לחור הירוק מאחורה?
מה קורה ליד השעון במערבל שמע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2479691:
שאלה מוזרה....

חיברתם לחור הירוק מאחורה?
מה קורה ליד השעון במערבל שמע?

כן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה