כללי האם יש לכם ידיעה מתוכנה לעשות טקסט מצילום של סקנר

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה כמו ocr לעשות טקסט מצילומים שצילמתי בסקנר, נא לענות בהקדם ואהי' אסיר תודה
אין אידיש:
איך זיך א פראגראם צו קענען סקענען ספרים און עס זאל ווערן טעקסט, איך האב א ענגלישע פראגראם פון מייקראסופט און עס ארבעט גוט, יעצט זיך איך אויף לשון הקודש, יישר כח

• הוסף לסימניות
יש את ליגטורה. שזה די טוב.

• הוסף לסימניות
הטוב ביותר: Fine Raeder, אין תמיכה עברית. יש תמיכה ב'תירבע'.
עבודה ידנית, צריך ללמד אותו את האותיות.
תוצאות לטקסט בינוני: אנגלית כ-90% דיוק (מאחר והוא משתמש גם במאגר פונטים משלו), עברית כ-75% לטקסט מרוטש.
בטקסט איכותי (לא מרוטש, בלי אותיות דבוקות, גודל 12-14 ב-300DPI), התוצאות לעברית כ-97% ולאנגלית כ-100%.
התוכנה תומכת גם בקריאת העיצוב מתוך הסריקה, אולם בעברית חייבים לשמור כ-TXT ולכן העיצוב אובד. כמו"כ באנגלית התמונות (אם יש, כגון מגזין וכו') מודבקות בתוך הקובץ, בערך במיקום המקורי. כמובן שיש חלוקה לטורים וכו' וכו'.
יש תמיכה מינימלית בכל פונט המותקן במחשב (כולל עברית), בדיוק של כ-50-70%.
אם מדובר בכמות גדולה וחשובה, ובטקסט משובש או בכתב רש"י, כדאי לפנות לאיש מקצוע (כגון אני...) לשם ביצוע העבודה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת Readiris Pro

היא גם לא רעה, ומעבירה את הכל לקובץ וורד RTF מעוצב פחות או יותר בסגנון הסריקטה.

• הוסף לסימניות
ליגטורה מצויין, אפשר ללמדו אותיות שאינו מכיר כגון רש"י.

• הוסף לסימניות
אכן Fine Raeder הוא מהטובים או הכי טוב שיש בשוק (בעבר היה Omni Page), ואפשר להשתמש עם התוכנה "הפוך על הפוך" כדי להפוך את הטקסט משמאל לימין.

• הוסף לסימניות
לי יש את התוכנה אבל היא לא תומכת בעברית

omni page

• הוסף לסימניות
למה נקי כפים 'ה'מומחה בתחום, לא כותב כאן את הדעה שלו?

• הוסף לסימניות
כי אני עסוק נורא, אלי כשיהיה לי זמן אעלה סקירה מקיפה על הענין.
אבל Rcpro נראה לי שאתה קצת מקשקש: 90% דיוק, 97% דיוק, בפחות מ99.7% יותר זול להקליד! זה חשבון פשוט אם יש יותר מטעות במאה תוים שזה אומר יותר מ 2 טעויות בשורה, לא שווה להגיה את החומר, ולכן המודד בד"כ הוא 99.7-99.9% ואז אחרי הגהה החומר באיכות טובה.

• הוסף לסימניות
כשאתה רוצה לומר טוב מאוד - אתה נותן ציון 9 שה 90%... ו-97% זה נקרא מצויין (בסלנג), בדיוק כמו שאומרים שניה ומתכוונים ל-5 דקות.
icon6.gif

אבל בגדול 'נקי_כפים' צודק.

• הוסף לסימניות
גם אם החומר גרוע, עדיף Ocr, אם לא בגלל האמינות, אז בגלל המהירות.
הרבה יותר איכותי ומהיר Ocr + הגהה.

• הוסף לסימניות
Rcpro, אתה מדבר מנסיון?
עד כמה שידוע לי מהשוק, נקי כפיים צודק ובגדול.

• הוסף לסימניות
יש לי triol מהתוכנה abbyy Fine Raeder ל-15 ימים אבל איני יודע איך להשתמש בזה באותיות לשון קודש, נא לעזור לי, עכשיו הוא באותיות ארבי אות ספניש

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל ערבך ערבא צריך איני יודע איך משתמשים גם בלינק אולי תוכל לעשות חסד ולהוריד לי את הנחוץ לעניננו, תודה מעומק הלב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;48535:
Rcpro, אתה מדבר מנסיון?
עד כמה שידוע לי מהשוק, נקי כפיים צודק ובגדול.

א. אני מדבר מניסיון, של כ-4 שנים, בפונט David, פרנקריל, רש"י (בסגנון של דגש - כיוון), ואנגלית (מעט מאוד, מאחר והיה לי רק פרוייקט אחד, מה גם שזה מאוד קשה אם אתה לא יודע את השפה).
כדי להוכיח מקצוענות: כש'כל בו' יחליט להשתמש ב-Fine Reader, והוא ישלח לי מס' תמונות שהוא סרק, אני יעלה הן את הג'וב, והן מדריך מצולם.
ב. כבר כתבתי שהוא צודק, הוא (נקי_כפים) רוצה לשמוע את זה שוב?
נכתב ע"י RCpro;48408:
כשאתה רוצה לומר טוב מאוד - אתה נותן ציון 9 שה 90%... ו-97% זה נקרא מצויין (בסלנג), בדיוק כמו שאומרים שניה ומתכוונים ל-5 דקות.
icon6.gif

אבל בגדול 'נקי_כפים' צודק.

• הוסף לסימניות
LMNT, מה הסיסמא לextract הקובץ rar.

תודה רבה,

• הוסף לסימניות
איך האב עס דאונלאדעט אבער איך קען דאס נישט עפענען עס בעט א פעסווארד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה