דרוש מידע האם יש לכם מטבח איקאה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת יותר, מבחינת האם אתם מרוצים, מאיזה אזור אתם וכמה יצא...אין לי איך לשלוח לכם מייל או הודעה פרטית אשמח אם תרשמו לי למייל: ESTY1171 וכמובן שטרודל גימל נקודה קום.
אנחנו מירושלים
רק מחר הנגר יתקין לנו את המטבח כך שעדיין אין לי מושג
קיבלנו עליו הרבה המלצות
מעניין אותך יותר?

• הוסף לסימניות
אנחנו מירושלים
קיבלנו עליו הרבה המלצות
מעניין אותך יותר?
מעניין אבל בטח יהיה לי פחות רלוונטי בגלל האזור, אבל אשמח לשאול כמה שאלות, אודה אם תרשמו לי בפרטי

• הוסף לסימניות
@den גם אני אשמח לשמוע/
אנחנו צריכים מטבח לדירה שבהמשך בעז"ה נגור בה, אבל כרגע משכירים.
לא רוצים להשקיע כרגע הרבה,
אפשר לשמוע פרטים על הנגר? יהודי, ערבי? מה המחיר שלקח? ומה נתן תמורתו?
אשמח מאד לתשובה,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנחנו מירושלים
קיבלנו עליו הרבה המלצות
מעניין אותך יותר?
נגר רק למטבחים? כי צריכה נגר טוב , אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
@den גם אני אשמח לשמוע/
אנחנו צריכים מטבח לדירה שבהמשך בעז"ה נגור בה, אבל כרגע משכירים.
לא רוצים להשקיע כרגע הרבה,
אפשר לשמוע פרטים על הנגר? יהודי, ערבי? מה המחיר שלקח? ומה נתן תמורתו?
אשמח מאד לתשובה,
תודה רבה
יש מטבחים מדהימים ביוניטס UNITS חברה שלי לקחה גם 2 יחידות של מגירות והזמינה פלטה עם קצוות מעוגלים מנגר,
ועם טרוונטין על הפרונטים, וככה יצא לה בר מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה