האם יש למשהו מידע על פירצה בתבחינים של המעונות שיתן גם סיבסוד למחויבי גיוס גם אחרי ה01/03

מצב
הנושא נעול.
אני הבנתי שהיו בנסכרון בעיות משפטיות של פרטיות ועוד, כך נאמר לי מאחת שטיפלה בזה בבטו"ל, מה שלא שייך בנדון של הצבא, מה שייך פרטיות אם יש פטור או לא
יכול להיות שיש בעיות משפטיות. לא על זה דיברתי
יצירת הסנכרון הוא תהליך מורכב גם בלי זה
אבטחה חייבת להיות.

נערך לאחרונה ב:
בכל מקרה, תשובה ודאית לשאלה אם יש סנכרון בין משרד העבודה לצבא או לא נדע בקרוב -
אם יהיה סנכרון לא יצטרכו להגיש טפסים, אלא רק לאשר סנכרון
ואכן, עכשיו הם כבר כותבים שבקרוב יכתבו אילו מסמכים יהיה צריך להגיש

אני חושב שמי שקיבל עד סוף שנה יעדכן על כך ויגיד האם הוא אברך וגם עובד או שרק עובד או שהוא רק אברך ואז נדע איפה הפירצה

@זכויותינו האם כשאני מרוויח 2500 ש"ח ושתי מעל 4000 ש"ח זה אומר שאני עובד ואני יקבל סבסוד או שצריך ששנינו נרוויח מעל 4000 או שרק אברך יכול להרוויח בעצם קצת

אכן,
כל מי שזכאי להנחה בגין סיבה נוספת (שכיר/ עצמאי עם הכנסה מינימלית כ-3100 לחודש) מלבד אברך קיבל דרגה לכל השנה
אנחנו לא
כי הגשנו גם שהוא אברך וגם שכיר
הביטוח לאומי כבר העלה את הנתונים האלו
קיבלנו רק עד 28.2

@זכויותינו האם כשאני מרוויח 2500 ש"ח ושתי מעל 4000 ש"ח זה אומר שאני עובד ואני יקבל סבסוד או שצריך ששנינו נרוויח מעל 4000 או שרק אברך יכול להרוויח בעצם קצת
אם אתה רוצה שיחשבו לך לפי שכיר על כל אחד צריך שיהיה מעל 3159 באם לפי אברך כולל ל"צ סכום
(2500 לא מספיק לשכיר)

בעלי אברך שקיבל פטור מגיוס, וקיבלנו דרגה זמנית עד ה28.2
יש משהו לעשות כרגע בכדי לקבל הנחה קבועה?

בעלי אברך שקיבל פטור מגיוס, וקיבלנו דרגה זמנית עד ה28.2
יש משהו לעשות כרגע בכדי לקבל הנחה קבועה?
לחכות כמו כולם לפרסום של משרד הרווחה מה צריך להוסיף
כרגע תודו להשם שקיבלתם כבר דרגה זמנית היות ויש עדיין אלפים שלא קיבלו

יכול להיות שיש בעיות משפטיות. לא על זה דיברתי
יצירת הסנכרון הוא תהליך מורכב גם בלי זה
אבטחה חייבת להיות.
סליחה על הבורות
אבל למה צריך בכלל סנכרון נוסף עם צה"ל
מי שמשרת בצה"ל זה לא מופיע לו בביטוח לאומי?
אולי זה מופיע בביטוח לאומי רק כשהוא משרת בפועל ולא בכל תהליך הגיוס והקליטה
ולכך יצטרכו סנכרון נוסף עם צה"ל
??

סליחה על הבורות
אבל למה צריך בכלל סנכרון נוסף עם צה"ל
מי שמשרת בצה"ל זה לא מופיע לו בביטוח לאומי?
אולי זה מופיע בביטוח לאומי רק כשהוא משרת בפועל ולא בכל תהליך הגיוס והקליטה
ולכך יצטרכו סנכרון נוסף עם צה"ל
??
לבט"ל אין שום מידע על מעמדו של אדם מול הצבא בשום שלב

מישהו יודע אם אפשר לעשות קורס וצריך 20 שעות בשבוע
ואז זה נותן לי הנחה אחרי פבואר.?

קיבלתי דרגה על ילדה 1 מתוך 2.
לא הגיע לי עדיין מכתב למייל אבל באתר בירור דרגה לא מופיע שום הגבלה על הדרגה, אני אברך פעיל בלי פטור, בהגשה הגשתי רק את היותי סטודנט שזה כבר היה מסונכרן להם במערכת מביטו"ל והייתי צריך רק להעלות אישור היקף לימודים.
בשום שלב לא עדכנתי על אברכותי כמובן שלא העלתי נספח 8

הביטוח לאומי צריך להתעדכן בהכרח, כי חייל פטור מביטוח לאומי ועוד סיבות שמכריחות את הסנכרון
נכון - טעות שלי
עדיין אפשר לומר בסבירות גבוהה שאין להם מידע על מעמדו של אדם שלא מגויס. ובלתי סביר שהם יעדכנו את המערכת כך שתכיל את המידע הזה רק בשביל למסור אותו למשרד העבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה