דרוש מידע האם יש לקומה הכשרה להציע פלאפון באמת איכותי

• הוסף לסימניות
נמאס מכל הצעצועים שמוכרים לנו, אם מישהו מכיר פלאפון כשר שאפשר לסמוך עליו שהוא לא צעצוע, הווה אומר קליטה טובה, מהיר, מקשים שלוחצים עליהם והם נלחצים (בשונה מהשיואמי למשל שאחד לחמש לחיצות אתה מקבל לחיצה אחת), יומן שיחות ברור, נגן נורמלי (עדיף לא דרך ההקלטות), וכמובן שיחזיק מעמד זמן ממושך. עדיף מחברה מוכרת ולא כל מיני 4X4 וכדו' שתמיד הכרתי את זה בכלל כסוג של רכב ולא כחברת פלאפונים.
אם יש לקומה הכשרה להציע דבר כזה אשמח להתעדכן.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
נמאס מכל הצעצועים שמוכרים לנו,
נכון
אם מישהו מכיר פלאפון כשר שאפשר לסמוך עליו שהוא לא צעצוע,
לא
הווה אומר קליטה טובה,
יש כאלה אסקולס, גם שמעתי על הQ8 ו7
לא בטוחה
מקשים שלוחצים עליהם והם נלחצים
זה בהתחלה אצל רוב המכשירים - אחרי כמה חודש' עד חצי שנה - זה הולך...
יומן שיחות ברור,
לא בטוחה- כל אחד ומה שנוח לו... אני הסתדרתי עם הפרו 30 עד שהוא שבק..
נגן נורמלי (עדיף לא דרך ההקלטות),
בכשר ממש אין את זה..
וכמובן שיחזיק מעמד זמן ממושך.
זה בטוח לא..
עדיף מחברה מוכרת ולא כל מיני 4X4 וכדו' שתמיד הכרתי את זה בכלל כסוג של רכב ולא כחברת פלאפונים.
אם יש לקומה הכשרה להציע דבר כזה אשמח להתעדכן.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
בדיוק. נוקיה 215 אי אפשר להגיד שהוא צעצוע. טלפון מאוד איכותי.

• הוסף לסימניות
יש לי אותו, אני מאוד מרוצה ממנו
אבל יש לי אותו מחו'ל ולא נגעתי בכשרות שלו. הוא עובד עם סים כשר
לחברה שלי יש אותו בגרסא כשרה והוא על הפנים
אולי אצל חברה שלך נדפק משהו בטלפון. תבררי קצת, ותראי ש 90 % מרוצים ממנו בטירוף וזה מספיק די והותר, בטח מול ה 4*4 וכל השטויות החדשות

• הוסף לסימניות
היתרון היחיד בערך של נוקיה 215 שזה נוקיה
חברה ותיקה וידועה ולא כמו כל החדשים
ולכן זה מחזיק הרבה זמן
אבל יש שם הרבה דברים בממשק שלא כ"כ נוחים
לדוג' היומן שיחות, ושבחיוג המספר טלפון מופיע בגדול והשם של האיש קשר פיצפון וקשה לראות מי מתקשר..
אבל באמת הוא קיים לנו כבר כמה שנים ועדיין מחזיק מעולה

• הוסף לסימניות
היתרון היחיד בערך של נוקיה 215 שזה נוקיה
חברה ותיקה וידועה ולא כמו כל החדשים
ולכן זה מחזיק הרבה זמן
אבל יש שם הרבה דברים בממשק שלא כ"כ נוחים
לדוג' היומן שיחות, ושבחיוג המספר טלפון מופיע בגדול והשם של האיש קשר פיצפון וקשה לראות מי מתקשר..
אבל באמת הוא קיים לנו כבר כמה שנים ועדיין מחזיק מעולה
לצערי, נוקיה של היום זה לא הנוקיה של פעם
קנתה אותה איזה חברה אחרת וזה כבר לא אותה איכות

• הוסף לסימניות
לצערי, נוקיה של היום זה לא הנוקיה של פעם
קנתה אותה איזה חברה אחרת וזה כבר לא אותה איכות
לא מאמין שהיום אפשר לקנות מכשירים כשרים של נוקיה
זה או יד שנייה, או שזה זיופים סינים , אפשר לקנות באלי אקספרס עם חותמת כשרות של הוועדה במקור...

• הוסף לסימניות
לא מאמין שהיום אפשר לקנות מכשירים כשרים של נוקיה
זה או יד שנייה, או שזה זיופים סינים , אפשר לקנות באלי אקספרס עם חותמת כשרות של הוועדה במקור...
מעולם לא היה מכשיר כשר במהותו של נוקיה, תמיד זה מכשיר מוכשר

• הוסף לסימניות
גם אני לצערי חייבת להיפרד מC2, מחפשת מה שהכי דומה, הן מבחינת הגודל (והמשקל) והן מבחינת הממשק.

• הוסף לסימניות
Q8
מקשים מעולים נגן מצוין

• הוסף לסימניות
אבל הוא לא מאד אמין, יש יותר סיכוי שמי שמדבר איתך ישמע את עצמו פעמיים מאשר בנוקיה, וזו רק הדוגמה שעלתה לי בראש, יש את הבטריה וכל זה וכו'
למה הוא לא אמין?
לא שומעים בו פעמיים והבטריה מצוינת

• הוסף לסימניות
זה כי הוא חדש... באופן כללי החברה הזו פחות אמינה (עיין ערך 4*4...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה