אני לא יודעתנו זה מה שאני שואל, האם מכונה שמתאימה לקפה טחון, יכולה גם להוציא לי קפה מגורען, ואייך זה באמת יוצא?
חידוש בשבילי, איזה?בעיקרון יש מכונות קפה של פולי קפה שיש שם מקום גם לטסטר צ'ויס וכו'. אף פעם לא ניסיתי
ניראלי דלונגי, אבל ממש לא בטוחה.. זאת מכונה ישנה והיא כבר הוחלפה.. (ישמצב שאני אקח אותה מההורים שלי ואז אוכל לספר לכם חוויות)חידוש בשבילי, איזה?
בחיפוש ברשת, כולל גוגל ו GPT לא נמצאה תוצאה רלוונטית, גם המכונות המשולבות הם משולבות בין קפסולות לפולי קפה טחונים, או שלמים שיטחנו ישירות במכונה.ניראלי דלונגי, אבל ממש לא בטוחה.. זאת מכונה ישנה והיא כבר הוחלפה.. (ישמצב שאני אקח אותה מההורים שלי ואז אוכל לספר לכם חוויות)
לדעתי גם במכונות של פיליפס יש עוד חור בשביל זה.
זהו שאם הייתי רוצה תשובה רשמית , והרבה פעמים גם לא נכונה... הייתי שאולת את GPT אבל ראיתי אנשים בעבר כאן שכתבו שהם עושים זאת, ויוצא להם מעולה לכן אשמח עדיין לשמוע המלצה, למי שיודעGPT טען שהמכונה הנדרשת לקפה נמס הוא קומקום/תמי 4....
אז התקשרתי במיוחד לאבי מורי שהמכונות שלו - המכונה הישנה היא סייקו (וכאמור היא בדרך אליי עם האופציה הזאת כי המטחנה שלה נהרסה)בחיפוש ברשת, כולל גוגל ו GPT לא נמצאה תוצאה רלוונטית, גם המכונות המשולבות הם משולבות בין קפסולות לפולי קפה טחונים, או שלמים שיטחנו ישירות במכונה.
GPT טען שהמכונה הנדרשת לקפה נמס הוא קומקום/תמי 4....
איזה דגם?
חיפשתי בפיליפס ולא מצאתי
בודקת איתומעולה, בדיוק את זה חיפשתי, בעצם אלו חברות פיליפס ודגם כל שהוא של דלוגני,
כל השאלה היא אם יש מצב לומר לי את הדגמים,
פשוט תקני מקציף חלבאוקי, הבנתי שזה לא מעשי להשתמש בגרעיני ט'סצטר צוויס,
אבל מישהוא יוכל להסביר לי אייך אני מכינה קפוצינו טעים, עם החלב המוקצף, בלי להישתמש בקפסולות,
ואיזה מכונה אני צריכה לבקש בחנות לצורך כך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים