האם יש ממש בהצעת בזק להגדיל מהירות ל-40 מגה?

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו 15 ב122 ש"ח לחודש (כולל תשלום ל-014)

הם מתקשרים ומציעים להגדיל ל40 מגה, ב-129 ש"ח לחודש,
ל-3 שנים
והחלפת ראוטר לחדש.

לפי מה שבררתי בעבר,
אין להגדלת הנפח משמעות אמיתית.
מישהי מבין בזה, או הרגיש שינוי כשהוא הגדיל נפח?
והאם חסימת אינטרנט (לי יש נתיב) אכן מורידה את המהירות ל-10 מגה?

• הוסף לסימניות
שינוי לא תרגישי כל עוד את לא מורידה כל הזזמן קבצים מהנט, המחיר שבזק נותנת מן הסתם לא כולל את הספק שלך, תבדקי אם גם מבחינת 014 אין לך מחיר גבוה יותר.

• הוסף לסימניות
אמרתי לה שאין לי צורך, אני בדר"כ כמעט ולא מורידה מהנט קבצים כבדים.

היא טוענת שזה גם איטיות של התנהלות באתר, שהיום האתרים יותר כבדים.
האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
לחרדים שלא יושבים על האינטרנט בשביל אתרים עם תוכניות וסרטים, 15 מגה זה דיי והותר, אין שום עניין להגדיל ל40 מגה.
אתרי עבודה איזה שיהיו, הכי כבדים שיש, יזרמו מצויין ב15 מגה.

• הוסף לסימניות
לא מאמין שתראו הבדל בגלישה באתרים. רוב הבעיה בגלישה באתרים זה בשרת שלהם שגם 1000 מגה לא יעזור!
אם אינכם מורדים סרטים וכדו' לא הייתי מוסיף שקל עבור זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה