כללי האם יש ממתגת אירועים ברמה גבוהה באשדוד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
האם מישהו מכיר עסק שמתמחה במיתוג אירועים כגון חלאקה ובת מצוות וכן מסיבות של בתי ספר ברמה גבוהה באשדוד?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
האם מישהו מכיר עסק שמתמחה במיתוג אירועים כגון חלאקה ובת מצוות וכן מסיבות של בתי ספר ברמה גבוהה באשדוד?
שלום,
אני מכירה עסק אחד כזה, :) מומחה ומקצועי.
והעיקר, השקעה עד הפרט הקטן בשביל שתהיו מרוצים!
ניתן לפנות למייל -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני :rolleyes:
יש לי ערכות מוכנות של מיתוג ומלא דוגמאות של אירועים
www.momentop.co.il

• הוסף לסימניות
ממליצה עליה @לנדא
מומחית במיתוג אירועים!
אין לי ספק שתצאו מרוצים.

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד מאוד ממליצה על רחלי לנדא
054-8447930, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ראיתי ביצועים שלה בתחום המיתוג אירועים פשוט מדהיםםם!!!

• הוסף לסימניות
ספציפית באשדוד?
אני נותנת שרות כזה. ברמה מאד גבוהה.
עם שנים של נסיון ועשרות לקוחות מרוצים.
בכל רחבי הארץ.
אשמח לשלוח דוגמאות למייל.
אני רוצה לדעת דווקא על אשדוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה