האם יש מצב להפוך מדפסת לא אלחוטית למדפסת אלחוטית

• הוסף לסימניות
אולי להתקין איזה חלק על המדפסת..?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
קח קבל רשת ארוך

• הוסף לסימניות
אם יש לך יציאה של רשת במדפסת - אתה מחבר את זה למודם
אז מחשב המחובר בוויפי לרשת הזו - אפשר לעשות הוספת מדפסת רשת - והוא יזהה את המדפסות המחוברות למודם - וכאן הוא יזהה אותה כך תוכל להדפיס במרחק ללא חוט - אם המחשב מחובר לאותו רשת

• הוסף לסימניות
ברור, אבל הוא כתב שאין לו ראוטר/מודם בקירבת מקום למדפסת.
פעם ראיתי חיבור USB עם BT אבל היה צורך להפעיל אותו כל פעם מחדש אולי יש מוצר כזה שפועל כל הזמן.

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ לקבל עזרה בנושא הזה.
יש לי מדפסת קנון לא אלחוטית. חיברתי אותו ליואסבי של ראוטר של דלינק.
למרות שבעבר חיברתי דיסק ליוסבי של הראוטר וראיתי את הדיסק דרך רשת של המחשב.
אך כיום חיברתי את המדפסת לשם ולא ראיתי אותה מהמחשב.
ניסיתי שוב דיסק קשיח כל שהוא (של תוכנה) וחיברתי אותו ליואסבי של הראוטר, ואני לא רואה מהמחשב את הראוטר ברשת, ולא את הדיסק ההוא.
למרות שגם האור של היואסבי בראוטר מהבהב וגם האור של הדיסק מהבהב.
יתכן שהבעיה בהגדרה של הרשת של הראוטר עם המחשב. כיצד אני מוצא את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ לקבל עזרה בנושא הזה.
יש לי מדפסת קנון לא אלחוטית. חיברתי אותו ליואסבי של ראוטר של דלינק.
למרות שבעבר חיברתי דיסק ליוסבי של הראוטר וראיתי את הדיסק דרך רשת של המחשב.
אך כיום חיברתי את המדפסת לשם ולא ראיתי אותה מהמחשב.
ניסיתי שוב דיסק קשיח כל שהוא (של תוכנה) וחיברתי אותו ליואסבי של הראוטר, ואני לא רואה מהמחשב את הראוטר ברשת, ולא את הדיסק ההוא.
למרות שגם האור של היואסבי בראוטר מהבהב וגם האור של הדיסק מהבהב.
יתכן שהבעיה בהגדרה של הרשת של הראוטר עם המחשב. כיצד אני מוצא את הבעיה?
חבר את המדפסת לראוטר, כנס לממשק ניהול בדפדפן, ותראה מה האופציות שיש לך.

• הוסף לסימניות
פתחתי את הממשק בדפדפן, כיצד אני מגיע לאיזור הנצרך?

• הוסף לסימניות
פתחתי את הממשק בדפדפן, כיצד אני מגיע לאיזור הנצרך?
איזה ראוטר יש לך?
רעיונית צריך להיות שם אפשרויות USB. אם הראוטר נותן לכניסה הזו IP מקומי, אתה צריך להתקין במחשב את המדפסת כמדפסת רשת, להכניס ידנית את הIP שתראה בראוטר, להכניס את מנהל ההתקן ידנית (כדאי להוריד מאתר החברה אם אין דיסק התקנה) - ובא לציון גואל.

• הוסף לסימניות
הראוטר הוא 225 דלינק
הבעיה עדיין לא במדפסת אלא לכאורה כבר ברשת, משום שהמחשב גם לא מזהה את הדיסק, וגם הראוטר עצמו לא מופיע בתיקיית רשת.

• הוסף לסימניות
הראוטר הוא 225 דלינק
האמת שלא מזמן החלפנו את המכשיר הזה, הוא עשה לנו הרים וגבעות של בעיות.
אתה ברימון?
הבעיה עדיין לא במדפסת אלא לכאורה כבר ברשת, משום שהמחשב גם לא מזהה את הדיסק, וגם הראוטר עצמו לא מופיע בתיקיית רשת.
עזוב את זה רגע. אתה יכול לעלות צילום של ממשק הראוטר? או לחבר אותי מרחוק?
אני לא זוכר איך הוא נראה בשביל לכוון אותך.

• הוסף לסימניות
זה אחד מהמסכים של הראוטר.

קבצים מצורפים

• 5768790.png
    5768790.png
    KB 50.9 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
צילום.
תודה

קבצים מצורפים

• 465768798.png
    465768798.png
    KB 95.5 · צפיות: 55

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה