דרוש מידע האם יש מתאם מכבל אוקס ל-USB?

• פותח הנושא szn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי טייפ אם כניסה רק לכבל אוקס אבל אין לי חיבור USB לאון קי.

האם יש דבר כבל שבצד אחד הוא זכר (של אוקס) ובצד השני יש כניסה של USB לחיבור און קי?

תודה

• הוסף לסימניות
יש לי טייפ אם כניסה רק לכבל אוקס אבל אין לי חיבור USB לאון קי.

האם יש דבר כבל שבצד אחד הוא זכר (של אוקס) ובצד השני יש כניסה של USB לחיבור און קי?

תודה
דבר כזה לא יכול לעבוד רק באמצעות כבל טכני, צריך ממיר דיגיטלי באמצע.

• הוסף לסימניות
דבר כזה לא יכול לעבוד רק באמצעות כבל טכני, צריך ממיר דיגיטלי באמצע.

לא הבנתי, עם אני אקנה מאחד הלינקים שהעלו כאן ואני אחבר לטייפ את המתאם ואת האון קי למתאם

זה לא יעבוד לי?

מה זה ממיר דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, עם אני אקנה מאחד הלינקים שהעלו כאן ואני אחבר לטייפ את המתאם ואת האון קי למתאם

זה לא יעבוד לי?

מה זה ממיר דיגיטלי?
איך שלי נראה זה כבל פשוט בלי יכולת לעבד את הנתונים, החיבור של אוקס לא יודע לקרוא דיסק אונקי צריך משהו שיקרא אותו וימיר אותו ליציאה של אוזניות.

• הוסף לסימניות
איך שלי נראה זה כבל פשוט בלי יכולת לעבד את הנתונים, החיבור של אוקס לא יודע לקרוא דיסק אונקי צריך משהו שיקרא אותו וימיר אותו ליציאה של אוזניות.

א"כ אז למה מיועד הכבל הזה?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה