דרוש מידע האם יש סוג של מין שלט שהוא תחליף לעכבר מחשב?

• הוסף לסימניות
לקראת סוף שנה -
רציתי לתת לתלמידות לשחק משחק מחשב מסוים, אבל מבלי שיהיה להם מגע במחשב או בעכבר..
עלה בדעתי להקרין את המשחק על הקיר באמצעות מקרן
אבל מה נעשה בעכבר? יש משהו חילופי? מדמיינת איזה שלט שמחליף את תפקיד הלחצנים של המחשב....
אשמח לכל פתרון ומידע
חשוב לי מאד

• הוסף לסימניות
יש לוח חכם - מסך מגע ענק בגודל לוח כיתה
הוא יקר מאוד ואין לי מושג אם יש אותו להשכרה

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לחפש תוכנית של קליקרים או סיימונים זה ממש כמו עכבר שכל אחד יכול ללחוץ

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לחפש תוכנית של קליקרים או סיימונים זה ממש כמו עכבר שכל אחד יכול ללחוץ
אני לא מחפשת תכנית
יש לי משחק מסוים שמאד מתאים לי לנושא שעבדנו עליו השנה
ואני רוצה אותו לשחק עם הבנות
נגיד רוצה לשחק איתם את המשחק"סגירת שטחים" ואני מקרינה את המשחק על הקיר,
על מה הם ילחצו?

• הוסף לסימניות
אפשר לחבר עכבר או מקלדת אלחוטית, זה לא יקר, ויש גם להרבה אנשים להשאיל
אפשר באמצעות טאבלט או טלפון חכם יש אפליקציות של שליטה מרחוק או שימוש כעכבר

• הוסף לסימניות
לקראת סוף שנה -
רציתי לתת לתלמידות לשחק משחק מחשב מסוים, אבל מבלי שיהיה להם מגע במחשב או בעכבר..
עלה בדעתי להקרין את המשחק על הקיר באמצעות מקרן
אבל מה נעשה בעכבר? יש משהו חילופי? מדמיינת איזה שלט שמחליף את תפקיד הלחצנים של המחשב....
אשמח לכל פתרון ומידע
חשוב לי מאד
איזה לחצנים את צריכה שיהיו שם?
יש כל מיני שלטים לPC בעלי אקספרס

לדוגמה זה

• הוסף לסימניות
אם יש לתלמידות פלאפונים אפשר לשחק בכיתה קהות זה ממש כיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה